Raspoloživa još samo trećina ulaznica za koncert Emanuela i fra Marina Karačića u Međugorju

Raspoloživa još samo trećina ulaznica za koncert Emanuela i fra Marina Karačića u Međugorju

Link na izvornu vijest

U prodaji dostupna još samo trećina ulaznica

U srijedu, 31. srpnja, ljubitelji duhovne glazbe imat će priliku doživjeti posebnu večer u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju uz najpoznatije izvođača duhovne glazbe sa naših prostora fra Marina Karačića i grupu Emanuel iz Velike Gorice.

Pod nazivom “Večer slavljenja”, ovaj koncert obećava duboku duhovnu povezanost i bit će odlična uvertira u Mladifest.

Koncert je odmah po najavi izazvao veliko zanimanje ljubitelja kršćanske glazbe koji će u Međugorje pristići iz naše zemlje, Hrvatske ali i mnogih drugih zemalja, poput Belgije, Luksemburga, Austrije, Njemačke, Irske i drugih.

Sedam dana prije koncerta u prodaji je ostala još samo trećina ukupno raspoloživih ulaznica, koje se po cijeni 20 KM mogu kupiti na recepciji Herceg etno sela, info pultu Mepas Malla i online preko entrio.ba

Što će “Večer slavljenja” ponuditi publici 31.7. u amfiteatru Herceg etno selu, najavili su članovi benda Emanuel, Franciska Perković i Domagoj Pavin.

„Naravno, više od koncerta. Više od glazbe. Naša molitva za ljude koji dolaze je da se susretnu licem u lice s Božjom moći te da mu dopuste napraviti ono što oni sami ne mogu učiniti. Želimo gledati kako odlaze s tog mjesta napunjeni u svakom području koje je bilo iscrpljeno.

Ovo je vrijeme za žetvu. Obilno iznad i izvan očekivanja. Piše u Marku 2, 12: “Svi su se divili i slavili Boga. Govorili su: “Ovako nešto još nikad nismo vidjeli.” Evo, neka bude po toj riječi. Kao i uvijek učinit ćemo sve da ta večer bude posebna i u svakom drugom smislu, odnosno da svaki segment služi svrsi na najvećoj mogućoj razini. Cijeli tim je spreman dati svoj maksimum“, kazali su uoči koncerta.

 

The post Raspoloživa još samo trećina ulaznica za koncert Emanuela i fra Marina Karačića u Međugorju appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?