Srebrni vatreni koji je svima u selu otplatio kredite sprema potez koji će sve ostaviti u čudu?

Srebrni vatreni koji je svima u selu otplatio kredite sprema potez koji će sve ostaviti u čudu?

Link na izvornu vijest

Bivšeg hrvatskog reprezentativca Ante Rebića Turci se pokušavaju riješiti već više od pola godine, ali Ante je još uvijek u klubu, koji očito nimalo ne računa na njega pa tako Hrvat nije niti išao na pripreme u Austriju.

Bešiktaš je tijekom priprema objavio kako je klub pojačao dugogodišnji talijanski reprezentativac i bivši kapetana Lazija Ciro Immobile, što znači da za Rebića više nema mjesta u Istanbulu. Tamošnji mediji su nedavno pisali da u Bešiktašu ima velika primanja od 2.5 milijuna eura godišnje uz razne bonuse, što je svakako preskupa investicija u odnosu na ono što pokazuje.

Podsjetimo, istu sudbinu već je doživio u talijanskom Milanu. Tada su mu Milan i trener Pioli poručili da je višak i da neće igrati ako ne pronađe novog poslodavca. U karijeri je osim za Milan i Bešiktaš nastupao za Split, Fiorentinu, Hellas i Eintracht iz Frankfurta. Isto tako, 2018. godine osvojio je srebrnu medalju na ruskom Mundijalu.

A turski mediji prenose informacije novinara Sercana Dikmea koji tvrdi da bi se Rebić mogao umiroviti iduće godine. Tada će imati samo 32 godine i odluka o umirovljenju bila bi senzacija budući da još nekoliko godina može igrati ozbiljan nogomet.

Podsjetimo, u srpnju 2018. godine austrijski mediji objavili su kako su od njegova bivšeg suigrača iz mlade reprezentacije Lovre Šindika doznali kako je Ante u svome rodnom selu svima otplatio kredite. Rebić nije želio da se dozna za taj hvalevrijedan potez, pa je sve učinio u medijskoj tišini.

The post Srebrni vatreni koji je svima u selu otplatio kredite sprema potez koji će sve ostaviti u čudu? first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?