Thompson prvi put nakon dvije godine progovorio o zdravlju svoga sina Ante

Thompson prvi put nakon dvije godine progovorio o zdravlju svoga sina Ante

Link na izvornu vijest

Marko Perković Thompson dvije godine nije nastupao jer je htio biti uz svog sina Antu koji je imao ozbiljnih zdravstvenih problema i sada se na nagovor obitelji vraća koncertima te će zajedno s Matom Bulićem i Draženom Zečićem 6. kolovoza nastupiti na stadionu Gospin dolac u Imotskom, a dva dana kasnije na tom istom mjestu će održati svoj prvi samostalni koncert nakon dvije godine pauze.

– Nekoliko mjeseci ga je sin nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učinit. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela, Thompson odazvao da bude gost s par pjesama u Imotskom – iz menadžmenta glazbenika su ranije izjavili za 24 sata kada je najavljivan nastup s Bulićem i Zečićem. Sada je Marko Perković Thompson prvi put dao i intervju u kojem prvi put progovara i o zdravlju svog sina Ante Mihaela.

Ante je sada malo bolje i stanje mu je stabilno, no još uvijek je teško bolestan i ispred nas je dug put njegova oporavka. Imamo vjeru i nadu da će mu biti j i još bolje. Posjeduje nevjerojatnu snagu u sebi s obzirom na sve što je prošao. Hvala Bogu da je tako jak i hrabar – prenosi Maxportal izjavu koju je pjevač dao u intervju za Hrvatski tjednik. Dodao je i kako je u Antino spašavanje i liječenje bilo uključeno mnogo liječnika i medicinskoga osoblja te je zahvalio njima, kao i svima koji su molili za zdravlje njegovog sina.

 

The post Thompson prvi put nakon dvije godine progovorio o zdravlju svoga sina Ante first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?