Trodnevnicu sv. Stjepanu predvodi fra Josip Ikić, svečanu svetu misu u 18 sati na samu Svetkovinu slavit će biskup mons. Petar Palić

Trodnevnicu sv. Stjepanu predvodi fra Josip Ikić, svečanu svetu misu u 18 sati na samu Svetkovinu slavit će biskup mons. Petar Palić

Link na izvornu vijest

Od  31. srpnja do 2. kolovoza 2024. u župi sv. Stjepana Prvomučenika na Čerinu biti će održana trodnevna duhovna obnova koju će predvoditi fra Josip Ikić, prefekt i odgojitelj sjemeništaraca u Visokom i profesor u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji.

SRIJEDA, 31. srpnja
Krunica i ispovijed u 18.30
– Sveta misa u 19 sati – Fra Josip Ikić

ČETVRTAK, 1. kolovoza
– Krunica i ispovijed u 18.30
– Sveta misa u 19 sati – Fra Josip Ikić

PETAK, 2. kolovoza
– Ispovijed od 18.00
– Krunica u 18.30
– Sveta misa u 19 sati – Fra Josip Ikić

SV. STJEPAN, 3. kolovoza 2024.
– Svete mise u 9 i 18 sati
– Svečanu misu u 18 sati – Mons. Petar Palić.

“Ove godina na svetkovinu sv. Stjepana župa Čerin slavi 160 god. postojanja.

Svečanu svetu misu u 18 sati predvodit će biskup mons. Petar Palić, a nakon svete mise planiramo imati pučko veselja na stadionu kod škole.

Svi koji žele pomoći i dati svoj prilog za ovo slavlje neka se jave župniku fra Velimiru.” – poručili su iz Župnog ureda Čerin.

The post Trodnevnicu sv. Stjepanu predvodi fra Josip Ikić, svečanu svetu misu u 18 sati na samu Svetkovinu slavit će biskup mons. Petar Palić appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?