Mladić (23) iz Rame poginuo u prometnoj nesreći kod Posušja

Mladić (23) iz Rame poginuo u prometnoj nesreći kod Posušja

Link na izvornu vijest

U prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Vinjani, na cesti između Posušja i Tomislavgrada smrtno je stradao S.R. (23) s područja Rame-Prozora, potvrdila je za Avaz Mila Ćavar, glasnogovornica MUP-a Zapadnohercegovačke županije. 

U nesreći koja se dogodila u 19:56 sati sudjelovali su S.R. (2001.) s vozilom marke VW Passat BH reg. oznaka i A.S. (1972.) s teretnim vozilom marke MAN s priključnim vozilom marke Schmitz Cargobull. S.R. je smrtno stradao na mjestu nesreće, a A.S. je zadobio tjelesne ozljede – kazala nam je Ćavar.
Promet na toj dionici ceste bio je potpuno obustavljen tijekom noći radi očevida kojim je rukovodila dežurna županijska tužiteljica Tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije. 

Ona je naložila obdukciju tijela smrtno stradalog mladića kao i prometno-tehnička vještačenja vozila te sve druge neophodne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ove tragične nesreće.

Objava Mladić (23) iz Rame poginuo u prometnoj nesreći kod Posušja pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?