Utapanje u jezeru kod Livna: Jedan mladić preminuo u mostarskoj bolnici, drugi životno ugrožen

Utapanje u jezeru kod Livna: Jedan mladić preminuo u mostarskoj bolnici, drugi životno ugrožen

Link na izvornu vijest

Dvadeset četverogodišnji mladić preminuo je u mostarskoj bolnici nakon posljedica utapanje na jezeru Mandek pored Livna, dok je drugi mladić, smješten na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar, životno ugrožen.

”U ponedjeljak, 29. srpnja 2024. godine, unatoč naporima liječnika, preminula je muška osoba A.M. (2000.) na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. Pacijent J.M. (2006.) smješten je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar i životno je ugrožen”, naveli su iz mostarske bolnice za Bljesak.info.

Podsjećamo, djelatnici PP Livno u nedjelju su oko 18.50 sati intervenirali na dojavu da se na jezeru Mandek pored Livna utapaju dvije muške osobe. Na mjesto događaja izišli su djelatnici PU Livno i Hitne medicinske pomoći DZ Livno i pružili liječničku pomoć osobama, nakon čega su vozilima Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Livno prevezeni u Županijsku bolnicu u Livno, gdje im je nastavljeno pružanje liječničke pomoći.

Nakon toga upućeni su u SKB Mostar na daljnje liječenje. Kako su ranije naveli iz MUP-a Hercegbosanske županije, operativnim radom na terenu djelatnici PU Livno su utvrdili da se radi o osobama rođenim 2000. i 2006. godine iz Livna.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno, a o svemu je upoznat dežurni županijski tužitelj u Livnu.

Post Utapanje u jezeru kod Livna: Jedan mladić preminuo u mostarskoj bolnici, drugi životno ugrožen je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?