Drama na autoputu: Policija pronašla djevojčicu na odmorištu kod Vrgorca, roditelji su tek u Zadru shvatili da je nema

Drama na autoputu: Policija pronašla djevojčicu na odmorištu kod Vrgorca, roditelji su tek u Zadru shvatili da je nema

Link na izvornu vijest

Drama na autoputu: Policija pronašla djevojčicu na odmorištu kod Vrgorca, roditelji su tek u Zadru shvatili da je nema

Granični policajci u četvrtak su pomogli obitelji pronaći njihovo izgubljeno dijete. Policajcima je pristupio djelatnik benzinske pumpe Rašćane i rekao da na telefonu ima stranu državljanku koja tvrdi da je njezino dijete ostalo na odmorištu.

Uplašena majka objasnila je da na odmor putuju u grupi s nekoliko vozila te da su mislili da im je 11-godišnja kćer ušla u drugo vozilo. Kad su stigli u Zadar, shvatili su da djevojčica nije ni u jednom od automobila te da su je posljednji put vidjeli na odmorištu Rašćane.

Potom su policajci obavili razgovor s majkom u kojem su je tražili fotografiju djevojčice te su pregledali videonadzor na odmorištu. Na vanjskom dijelu pronašli su djevojčicu koja odgovara opisu, javlja Dnevnik.hr.

 

Uplašena djevojčica nije govorila nijedan strani jezik, pa je policiji upomoć priskočila strana državljanka koja je prevodila i pomogla u komunikaciji. Djevojčica nije bila ozlijeđena, ali je bila uplakana te je rekla policiji da je izašla na vanjski dio odmorišta gdje su ju i pronašli.

Policija je potom s djevojčicom pričekala obitelj, koja je nekoliko sati kasnije stigla do odmorišta. Zahvalili su policajcima na uloženom trudu i pomoći.

Objava Drama na autoputu: Policija pronašla djevojčicu na odmorištu kod Vrgorca, roditelji su tek u Zadru shvatili da je nema pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?