Lokalni izbori: Objavljene liste kandidata za načelnika i vijećnike u Općinskom vijeću Čitluk

Lokalni izbori: Objavljene liste kandidata za načelnika i vijećnike u Općinskom vijeću Čitluk

Link na izvornu vijest

Središnje izborno povjerenstvo BiH je na web stranici www.izbori.ba objavilo preliminarni pregled ovjerenih kandidacijskih listi za Lokalne izbore 2024. godine.

Uz Marina Radišića kandidata HDZ BIH za načelnika općine, kandidat ispred HDZ-a 1990 je Ivan Odak.

Za vijećnike u Općinskom vijeću Čitluk natječe se ukupno 69 kandidata.

Neovisni Jure Džida jedini je na svojoj listi, potom slijedi HKDU BIH – Hrvatsko kršćanska demokratska unija BiH čiju listu nosi Mario Buntić.

Listu Hrvatskog saveza HKDU HRAST nosi Pero Barbarić.

Nositeljica liste HDZ 1990 – Hrvatska demokratska zajednica 1990 je Inga Marija Čilić.

Nositelj liste HSP BiH – Hrvatske stranke prava BiH je Drago Vasilj.

Listu HDZ BIH, koja je jedina predstavila maksimalan broj od 30 kandidata, predvodi Ivica Jerkić.

U nastavku pogledajte preliminarni pregled ovjerenih kandidacijskih listi:

Brotnjo.info

The post Lokalni izbori: Objavljene liste kandidata za načelnika i vijećnike u Općinskom vijeću Čitluk appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?