Ova djevojka na koncertu Mate Bulića nije ni znala što ju čeka: ”Za ovo treba imati hrabrosti!”

Ova djevojka na koncertu Mate Bulića nije ni znala što ju čeka: ”Za ovo treba imati hrabrosti!”

Link na izvornu vijest

Prije dva dana Mate Bulić održao je koncert u Dragama kraj Pakoštana, a na njegovom nastupu dogodilo se i nešto posebno.

Naime, jedan dečko zaprosio je svoju djevojku, a video prosidbe Mate Bulić je objavio na svom Facebooku. Dok su bili na pozornici, kleknuo je, izvadio prsten te ju pitao da se uda za njega, a ona je pristala.

”Robert je kleknuo, Suzana je rekla DA! Mili moji, nek’ vam je sa srećom”, napisao je Mate u opisu.

“Za to treba imati hrabrosti, a iskrena ljubav čuda radi”, “Predivno, ovo će im zauvijek ostati u sjećanju”, “Neka živi ljubav”, bili su samo neki od komentara ispod objave.

Podsjetimo, Matu Bulića uskoro očekuje i veliki nastup u Kninu povodom Oluje, a s njim će pjevati i Maja Šuput.

The post Ova djevojka na koncertu Mate Bulića nije ni znala što ju čeka: ”Za ovo treba imati hrabrosti!” first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?