BODOVE PIŠI, IGRU BRIŠI: Posušje teškom mukom slomilo Igman!

BODOVE PIŠI, IGRU BRIŠI: Posušje teškom mukom slomilo Igman!

Link na izvornu vijest

Nogometaši Posušja pobijedili su u Tomislavgradu u prvom kolu Wwin lige BiH ekipu Igmana rezultatom 1:0 te su tako na dobar način počeli novu sezonu domaćeg prvenstva.

Početak utakmice protekao je u terenskom ispitivanju snaga. Izostale su prave prilike, a prvo veće uzbuđenje zapravo je bila povreda golmana Igmana Ćemana koji je u 31. minuti morao van igre.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu imali su gosti dvije minute prije odlaska na odmor. Nakon greške Begića, Hebibović je šutirao, ali je lopta otišla malo pored gola.

Domaći su krenuli žestoko na početku drugog poluvremena pa je odmah zaprijetio Rozić, a onda se u 51. minuti povrijedio i drugi golman Igmana Rončević. Na gol je morao ofanzivac Aćimović.

Nije Igman izdržao tako ni deset minuta pa je Posušje povelo. Aćimović je nespretno obranio nakon udarca Rozića, a Jenjić je pospremio loptu u mrežu s nekoliko metara od gola. Do kraja utakmice nije bilo uzbuđenja pa se rezultat više nije mijenjao.

Bodovi se pišu, ali igra se pamti. Navijači Posušja navikli su gledati svoju ekipu napadački orijentiranu, s puno prilika, a to danas nije bio slučaj, pa su se na poluvremenu mogli čuti i zvižduci.

Posušje u narednom kolu gostuje Slobodi, dok će Igman pauzirati jer mu je odgođena utakmica drugog kola s Borcem.

Objava BODOVE PIŠI, IGRU BRIŠI: Posušje teškom mukom slomilo Igman! pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?