POSUŠJE: U Viru svečano obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

POSUŠJE: U Viru svečano obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Link na izvornu vijest

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti svečano je obilježen u Općini Posušje u mjesnoj zajednici Vir.

Obilježavanje je započelo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen obilježja poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima.

Vijence su položili i svijeće upalili načelnik općine Posušje Ante Begić, predsjednik Općinskog vijeća Mario Knezović, te predstavnici Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata HVO HB Posušje.

Također, vijenac su položili i svijeće upalili i predstavnici mjesne zajednice Vir i HDZ BiH Općinski odbor Posušje.

Molitvu za sve poginule i preminule branitelje predvodio je župnik don Ivica Boras, a svetu misu predmolio don Petar Čondrić uz koncelebraciju don Ante Jukića.

Program proslave Dana domovinske zahvalnosti u Viru nastavio se popodnevnim satima sportsko – zabavnim programom seoske olimpijade, koju je službeno otvorio načelnik općine Posušje Ante Begić.

Pozdravio je nazočne obitelji poginulih, umrlih i nestalih hrvatskih branitelja, kao i sve nazočne živuće branitelje, zahvaljući kojima smo danas ovdje gdje jesmo. Na svojoj rodnoj grudi.

“Ne smijemo zaboraviti kako nam ništa ovo što danas baštinimo nije poklonjeno, nego je stečeno na krvi i žrtvi. Naši branitelji su položili svoje živote na oltar domovini i upravo njima danas odajemo počast. Isto tako danas se sjećamo operacije Oluja koja je u svima nama probudila ponos, onaj poseban osjećaj prema našoj domovini i to treba i u vremenima pred nama dalje gajiti.” – zaključio je načelnik u prigodnom obraćanju.

Objava POSUŠJE: U Viru svečano obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?