Marko Perković Thompson pokazao kako teku pripreme za koncert u Imotskom

Marko Perković Thompson pokazao kako teku pripreme za koncert u Imotskom

Link na izvornu vijest

Već nekoliko dana Marko se priprema za koncert te s pratiteljima dijeli informacije o tome kako doći na koncert i što se događa. Tako je jednom prilikom pokazao i kako teče priprema pozornice. Naime, Thompson je podijelio fotografiju na kojoj radnici slažu tribine i pozornicu te istaknuo da su pripreme u tijeku

Marko Perković Thompson priprema se za koncert koji je na rasporedu sutra, 6. kolovoza u Imotskom, odnosno na stadionu Gospin dolac. Thompsonu je ovo prvi veliki nastup nakon dugo vremena, a nastupit će uz kolege Matu Bulića i Dražena Zečića. Već nekoliko dana Marko se priprema za koncert te s pratiteljima dijeli informacije o tome kako doći na koncert i što se događa. Tako je jednom prilikom pokazao i kako teče priprema pozornice. Naime, Thompson je podijelio fotografiju na kojoj radnici slažu tribine i pozornicu te istaknuo da su pripreme u tijeku. 

Osim toga, glazbenik je na svojoj Facebook stranici podijelio obavijest organizatora koncerta “Imotski ne zaboravi”. U obavijesti organizatora mole se svi koji su kupili ulaznice za ovaj koncert da ih zamijene za narukvice s kojima će moći ući na koncert bez stvaranja gužve. “Kako bi izbjegli velike gužve na stadion i ubrzali cijeli proces, kupljene ulaznice je potrebno zamijeniti za pripadajuće narukvice s kojima će se omogućiti ulazak na stadion i sektor za koji ste izvršili kupovinu. Zamjena ulaznica vršit će se na za to predviđenim punktovima na dan koncerta 6. kolovoza 2024. od 10:00 pa sve do početka koncerta. Lokacije na kojima je moguće izvršiti zamjenu ulaznica za narukvice su sljedeće: Šetalište Stjepana Radića 22, 21260, Imotski (IMA parking), Vukovarska 54, 21260, Imotski (Pizza Grill Ferrum parking), Poduzetničko – poslovna zona Imotski, 21260, Gornji Vinjani, D76 23, 21262, Grubine, Izvođač niskogradnja parking i  Spomenik Mercedesu”, piše na početku ove obavijesti. U nastavku su uputili još jednu molbu svima koji su kupili ulaznice za ovaj koncert.

“Ljubazno vas molimo da prije dolaska na lokacije za preuzimanje narukvice, unaprijed pripremite svoje ulaznice – svaka osoba iz grupe neka ima svoju ulaznicu s obzirom na to da će se dobivena narukvica stavljati direktno na ruku posjetitelja. Za djecu do 8 godina nije potrebno priložiti ulaznicu i preuzeti narukvicu, ali je obavezan dolazak uz pratnju. Neposredno uoči i nakon koncerta očekuju se pojačane gužve stoga sve posjetitelje ljubazno molimo za strpljenje i razumijevanje, a u vrijeme koncerta bit će i primjenjiva posebna regulacija prometa o kojima više informacija možete pronaći na službenim stranicama PU Splitsko Dalmatinske. Obavijest se odnosi na koncert od 6. kolovoza 2024.”, piše u obavijesti te su dodali i važnu napomenu kako ulazak na koncert bez preuzetih narukvica neće biti moguć. 

Podsjetimo, Thompson je zadnji nastup imao prije dvije godine, pa je vijesti o ovom koncertu razveselio svoje brojne obožavatelje. – Nekoliko mjeseci ga je sin nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učinit. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela, Thompson odazvao da bude gost s par pjesama u Imotskom – iz menadžmenta glazbenika su ranije izjavili za 24 sata kada je najavljivan nastup s Bulićem i Zečićem. Ulaznice za taj koncert planule su u trenu, pa nema sumnje kako će i interes za Thompsonov koncert biti veliki. Thompson je prestao nastupati nakon što je njegov sin Ante Mihael imao ozbiljnih zdravstvenih problema, a tijekom tog perioda s njim je stalno u kontaktu bio pjevač Mate Bulić. 

– Čujemo se svaki dan, moram reći da je moj kum Ante imao operaciju koja je jako uspjela i to me raduje. Tako da je sve to napravilo neku mirniju atmosferu i na njegovoj strani i kod nas koji ga okružujemo – rekao je Bulić prije mjesec dana u jednom intervju. Dodao je i kako ga veseli što se konačno vraća glazbi.  – Drago nam je da se vraća na pozornicu i svi smo uz njega. Uspjeli smo ga nagovoriti, predugo je izbivao s pozornice. Znam i da radi na novim pjesmama – rekao je Bulić tada.

Objava Marko Perković Thompson pokazao kako teku pripreme za koncert u Imotskom pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?