Ovo je sve što trebate znati o trećem izdanju Beer Festa u Ljubuškom

Ovo je sve što trebate znati o trećem izdanju Beer Festa u Ljubuškom

Link na izvornu vijest

Ovo je sve što trebate znati o trećem izdanju Beer Festa u Ljubuškom

Drugi vikend u kolovozu rezerviran je za Beer Fest u Ljubuškom – jedinstven festival koji na jedno mjesto okuplja ne samo ljubitelje piva, nego i one željne dobre hrane i zabave.
Prošle godine druga večer je bila otkazana zbog nevremena, na žalost brojnih posjetitelja, ali ćete zato ove godine dva dana uživati u bogatom programu na već dobro poznatom mjestu u samom srcu Ljubuškog.

Osim dvije craft pivovare, Hobist iz Ljubuškog s kojom smo vas već upoznali, na raspolaganju će vam za kušanje biti i Trojansko pivo iz Čapljine, kao i velik broj svjetski poznatih brendova. Pravi mali raj za pivoljupce!

Ali nemojte da vas ime festivala zavara, jer su se organizatori potrudili da ponuda bude raznolika i za one kojima možda ovaj napitak od hmelja nije najdraži, pa će tako u ponudi biti i razni kokteli idealni za vruće ljetne večeri.

Na Beer Festu u Ljubuškom nećete ostati gladni, jer kako su nam kazali organizatori, ove će godine biti čak pet izlagača! Osim klasičnog street fooda poput burgera i kobasica, pripremat će i nešto tradicionalniju hranu, za svačiji ukus. Moći ćete birati između specijaliteta Profe, Von Herzgoa, Oš još?, Burger Bara pop-up i The House.

Cijeli događaj začinit će glazbeni dio programa koja također nudi ponešto za svakog, od onih najmlađih pa sve do starijih generacija. U subotu će prvi na scenu stupiti Belfast Food – originalni glazbeni sastav iz Rijeke, a zatim popularni reper Vojko V. Večer će završiti DJ Kiwii koji je “zapalio” publiku na Street Food Festu u Širokom Brijegu.

Nedjelja je rezervirana za veliki koncert Parnog Valjka, koje ne treba posebno predstavljati, nakon kojih će nastupiti već spomenuti DJ Kiwii, te zabavljati Ljubušake i njihove goste do kasnih noćnih sati.

Festival zajedno s Turističkom zajednicom Grada Ljubuškog organizira udruga LjubFest, a ulaz je besplatan. Stoga, čak i ako niste najveći fan piva, dođite na treći Beer Fest po redu koji će se u subotu, 10. i nedjelju, 11. kolovoza održati na trgu dr. Franje Tuđmana. Odličan provod je zajamčen!

Objava Ovo je sve što trebate znati o trećem izdanju Beer Festa u Ljubuškom pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?