FOTO: Grude Centar pobjednik LMZ općine Grude 2024.

FOTO: Grude Centar pobjednik LMZ općine Grude 2024.

Link na izvornu vijest

U utorak je pred prepunim tribinama završeno 25. izdanje Malonogometne LMZ općine Grude.

Finalna večer započela je utakmicom za treće mjesto u juniorskoj kategoriji, u kojoj su se sastali Sovići i Ružići. Sovići su slavili rezultatom 4:2, a strijelci su bili Tomislav Boban, Ante Prlić i Josip Vokić, koji je postigao dva pogotka. Za Ružiće su se u strijelce upisali Petar Kondža i Mateo Milas.

Nakon juniorskog okršaja, na teren su izašli seniori, gdje su se za treće mjesto borili Pešija i Ružići. Pešija je dominirala utakmicom i pobijedila rezultatom 4:1. Branimir Ćorluka, Filip Markota i Jakov Marko, koji je postigao dva pogotka, zaslužni su za ovaj uspjeh, dok je jedini pogodak za Ružiće postigao Kristijan Pejić.

U finalu juniora, Drinovci su se susreli s ekipom Donji Mamići. Utakmica je završila neodlučeno 1:1, a pobjednici su odlučeni nakon izvođenja penala, a prvo mjesto pripalo je ekipi Donji Mamići.

Glavna atrakcija večeri bila je utakmica za naslov prvaka među seniorima, u kojoj su se sastali Grude Centar i Drinovci 2. U izuzetno uzbudljivoj utakmici, Grude Centar je slavio rezultatom 5:2 i osvojio titulu prvaka Malonogometne LMZ općine Grude 2024.

Ova godina bila je posebna i zbog priznanja koje je HNK Grude uručio Ivanu Ini Šimiću, rekorderu po broju odigranih utakmica u ligi mjesnih zajednica. Šimić je zaslužan za brojne uspjehe svoje ekipe, a igrao je od početka ovog natjecanja.

Nakon završetka utakmica, uslijedila je dodjela nagrada. U kategoriji juniora, najbolji golman je Ante Knezović (Donji Mamići), najbolji strijelac Josip Vokić (Sovići), dok je najbolji igrač Stipe Knezović (Donji Mamići). U seniorskoj konkurenciji, najbolji golman bio je Branimir Ćorluka (Pešija), najbolji strijelac Ante Ćorluka (Grude Centar), a najbolji igrač Ivan Ćorluka (Grude Centar).

Večer su dodatno uljepšale Grudske mažoretkinje, a slavlje i zabava potrajali su do kasnih večernjih sati.

Poredak (Juniori):
1. Donji Mamići
2. Drinovci
3. Sovići
4. Ružići

Poredak (Seniori):
1. Grude Centar
2. Drinovci 2
3. Pešija
4. Ružići

Grude Centar predstavljat će Grude na završnici Lige Hercegovine koja će se održati u Mostaru.

 

grude-online.info

Post FOTO: Grude Centar pobjednik LMZ općine Grude 2024. je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?