Koncern Agram i ove sezone će biti generalni sponzor RK Izviđač Agram

Koncern Agram i ove sezone će biti generalni sponzor RK Izviđač Agram

Link na izvornu vijest

Čelni ljudi Kluba i vodstvo Koncerna Agram na obostrano zadovoljstvo dogovorili su se da Koncern Agram i u sezoni 2024/2025. bude generalni sponzor muškog Rukometnog kluba Izviđač.

Dakle, Koncern Agram će i ove sezone biti generalni sponzor muškog RK Izviđač koji će i dalje, kao sufiks u svome nazivu, nositi ime ove renomirane europske kompanije.

Hvala vodećim ljudima Koncerna Agram na čelu s prof. dr. sc. Dubravkom Grgićem, našim Ljubušakom i bivšim rukometašem našeg Kluba na podršci i suradnji.

Hvala im što podupiru naš klub te time i razvoj rukometnog sporta u Gradu Ljubuškom.

Nama ostaje, kao i do sada da se potrudimo te opravdamo potporu i podršku jedne od najvećih kompanija u ovom dijelu Europe, koja radi i djeluje na tržištu Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Talijanske Republike i Republike Austrije.

Koncern Agram

Na inicijativu Euroherc osiguranja d.d. Zagreb u srpnju 2000. godine – 14 samostalnih trgovačkih društava koja obavljaju gospodarsku djelatnost sa sjedištima u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, (članice) – kojima je osnovni zajednički element bio da je većina trgovačkih društava osnovana privatnim kapitalom određenog broja direktora i članova uprave (manageri) – sklopljen je Ugovor o povezivanju u Koncern Agram, koji je izrađen na temelju zajedničkog poslovnog interesa, uvažavanja odredbi propisa pod kojima posluju trgovačka društva koja su stranke ovog Ugovora, dobrih gospodarskih običaja i zajednički utvrđenog interesa za određenim oblikom poslovnog povezivanja.

Ugovorne strane su se usuglasile da svako trgovačko društvo Koncerna Agram zadržava svoju pravno-statusnu, gospodarsku i poslovnu samostalnost, društva su međusobno ravnopravna, nijedno nije ovisno o drugome, nisu spojena zajedničkim vođenjem poslova, a poslovno su povezana samo odredbama ovog Ugovora te drugim pravnim poslovima koje međusobno sklapaju za potrebe svog poslovanja.

U razdoblju od 2000. do kraja 2023. godine broj članica se mijenjao (dolazile su nove članice, a neke stare istupale), da bi na kraju 2023. godine Koncern Agram imao 20 članica sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Talijanskoj Republici i Republici Austriji.

RK Izviđač Agram

Objava Koncern Agram i ove sezone će biti generalni sponzor RK Izviđač Agram pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?