Općini Čitluk za 4 projeka odobreno 880.000,00 KM

Općini Čitluk za 4 projeka odobreno 880.000,00 KM

Link na izvornu vijest

Vlada FBiH donijela je Odluku o raspodjeli sredstava utvrđenih proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2024. godinu koji se odnosi na “kapitalni transferi drugim razinama vlasti i fondovima – županije i općine”

Ovom odlukom utvrđuje se raspodjela sredstava utvrđenih u Proračunu Federacije Bosne i Hercegovine za 2024. godinu  u iznosu od 50 milijuna KM, temeljem Odluke o utvrđivanju načina raspodjele i procedure za dodjelu sredstava utvrđenih Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2024. godinu Federalnom ministarstvu financija .

Spomenutom odlukom Općini Čitluk za četri kandidirana projekta pripao je iznos od 880.000,00 KM

-Izgradnja područne ambulante Doma Zdravlja Čitluk u Čerinu – 200.000,00 KM
-Radovi na izgradnji i rekonstrukciji lokalne cestovne infrastrukture na području Općine – 200.000,00 KM
-Završetak građevinskih radova na novoj Župnoj crkvi Krista Kralja Čitluk – 200.000,00 KM
-Unutarnje uređenje dvorane srednje škole dr. Fra Slavko Barbarić u Čitluku – 280.000,00 KM

Brotnjo.info

The post Općini Čitluk za 4 projeka odobreno 880.000,00 KM appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?