Tjedan raspleta: U petak borba za pobjednički pehar

Tjedan raspleta: U petak borba za pobjednički pehar

Link na izvornu vijest

Tjedan raspleta: U petak borba za pobjednički pehar

Ovogodišnje ljetno ljubuško malonogometno loptanje bliži se kraju. Došlo je do svoje završnice i na svršetku ovog tjedna, doznat će se tko će se popeti na pobjedničko postolje i ponijeti laskavu i prestižnu titulu prvaka 2024. godine, piše Ivan Kaleb za Večernji list. Što se tiče natjecanja po skupinama završeno je u skupini B, u kojoj je šest ekipa, a u skupini A, sa sedam sastava, okončat će se danas (u ponedjeljak). U skupini B prvo mjesto osvojila je momčad Cerno/Miletina/Crnopod s deset bodova i plasirala se u polufinale. Drugo mjesto pripalo je Vašarovićima s istim brojem bodova i slabijom gol razlikom, a treća je Šipovača s osam bodova.

Prema pravilima natjecanja Vašarovići i Šipovača idu u doigravanje. U skupini A prošlogodišnji pobjednici, ekipa Pregrađa, idu sigurno i uvjerljivo i sada. U petak su odigrali svoju posljednju utakmicu u skupini i katastrofalno „nagrdili“ sastav Humca 2/Lisice s 14:2. Luka Bebek se razgoropadio s pet zgoditaka, po dva su pogodili Mateo Mucić, Marko Bošnjak i Tomislav Primorac, po jedan Filip Bebek, Matej Granić i Antonio Brkić, a Mirko Nižić i Gabrijel Miličević su pogodili za Humac 2/Lisice. U drugoj utakmici skupine A Crveni Grm je uvjerljivo nadigrao i pobijedio Studence s 5:1. Ante Kraljević i David Herceg su po dva puta i Luka Herceg jednom, pogodili mrežu Studenčana, a Nikola Jurković je za Studence postigao počasni pogodak.

 

                   Na ljestvici skupine A Pregrađani s prvog mjesta i 16 bodova čekaju protivnika u polufinalu, a na drugom mjestu je Ljubuški 1 s 13, na trećem Crveni Grm s 10 bodova. Ljubuški 1 i Crveni Grm će večeras (ponedjeljak) u međusobnom srazu u 21 sat odlučiti tko će u doigravanje s drugog, a tko s trećeg mjesta, mada je, prema trenutačnoj gol razlici, gotovo stopostotno sigurno da će Ljubuški zadržati drugo, a Crveni Grm treće mjesto. U drugoj večerašnjoj i ujedno i posljednjoj utakmici skupine A, u 22 sata sastaju se Vitina 2/Otok i Veljaci/Orahovlje. No, rezultat tog susreta na daljnje natjecanje neće ništa utjecati niti promijeniti.

 

               Osim večerašnjih dviju utakmica u skupini A, u ovom tjednu liga će se igrati još tri večeri. U utorak, 13. kolovoza, na rasporedu su dvije utakmice doigravanja, u srijedu, 13. kolovoza, su dvije polufinalne utakmice. U četvrtak, na blagdan Velike Gospe, je stanka, ne igra se, a u petak je konačni rasplet: u 21 sat utakmica za treće mjesto, u 22 sata finale. U uvodu u ove završne susrete seniora, u 20,15 sati, mladi igrači do 16 godina odigrat će svoje finale.

 

                                                                    

Objava Tjedan raspleta: U petak borba za pobjednički pehar pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?