Znate li da je Thompson i prije Čavoglava imao hit, snimio ga s hrvatskom pjevačkom legendom

Znate li da je Thompson i prije Čavoglava imao hit, snimio ga s hrvatskom pjevačkom legendom

Link na izvornu vijest

Društvenim mrežama legende hrvatske glazbe, pjevača Marka Perkovića Thompsona, već se neko vrijeme širi pjesma “Ljuta guja” iz emisije “Jel’ me netko tražio”.

“Ona mi je sve što imam, osim pjesme, osim vina, moja sreća za sve dane, cijeli život i sudbina. Ona mi je sve što imam, malo sunca usred tame, ne dam nikom da je dira, rodila je mati za me. Ujest’ će ga ljuta guja, tko se takne mog dragulja, prijatelju pa sad biraj, gledaj, gledaj, al’ ne diraj…”, tekst je skoro pa zaboravljene pjesme.

Radi se, podsjetimo, o hitu koji je Thompson pjevao s pokojnim pjevačem Jasminom Stavrosom, a objavljen je u istoj epizodi emisije u kojoj se Thompson pojavljuje sa svojom legendarnom puškom, po kojoj je i dobio nadimak.

‘Čikaški pisaći stroj’
Naime, Thompson se na Silvestrovo pojavio u sada već kultnoj epizodi. Pjevač se u skeču pojavljuju sa svojom puškom, Thompsonom, kojeg neki zovu i “Čikaški pisaći stroj” ili “Čikaški klavir”, te pita: “Je l’ me iko tražija”, na što ga gazda govori da vatreno oružje mora ostaviti u garderobi. S obzirom na to da je Thompson došao s lijepom plavušom, okreće se prema njoj i veli joj: “Zlato, morat ćeš ostati u garderobi”.

Čim je ušao u prostoriju, izazvao je opću pomutnju među ženskim rodom te je tako djevojka koja je sjedila za stolom s pjevačem Jasminom Stavrosom napustila isti i krenula ka Marku. “Stavros, nemoj se ljutiti, ali Thompson je Thompson”, rekla je.

Podsjetimo, o Thompsonovu spektaklu u Imotskom još će se dugo pričati, a pjevač se nedavno oglasio uoči novog spektakla uz poruku fanovima, putem svoje službene Facebook stranice: “Krenule su pripreme za spektakl u Dugopolju i slaganje spektakularne produkcije. Nema sumnje da nas očekuje još jedna noć za pamćenje”, poručio je Thompson i izazvao oduševljenje. U samo deset minuta njegova objava prikupila je više od 500 lajkova.

www.abcportal.info

The post Znate li da je Thompson i prije Čavoglava imao hit, snimio ga s hrvatskom pjevačkom legendom first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?