<div>Ivanković: " title="
Ivanković: "Prilagođavali smo se previše protivniku. Tako neće biti u četvrtak. Igrat ćemo ofenzivno"
" decoding="async" />

Ivanković: “Prilagođavali smo se previše protivniku. Tako neće biti u četvrtak. Igrat ćemo ofenzivno”

Link na izvornu vijest

– Svi smo vidjeli što se dogodilo na taj utakmici. Izgubili smo 2:1, ali mislim da je rezultat mogao biti drukčiji. Pokazali smo odlučnu, hrabru igru i svojim smo greškama primila dva gola. Sedam dana kasnije mislim da se imamo čemu nadati. Nemamo zdravstvenih poteškoća osim Slobodana Jakovljevića i mislim da će igrači biti svježi, spremni da sutra daju svoj maksimum, a ako budemo na toj razini, imamo se pravo nadati dobrom ishodu – poručio je Ivankovića na konferenciji za novinare.

S obzirom da Zrinjskom igra samo pobjeda, Ivanković je istaknuo kako će njegova momčad igrati napadački, ali da neće srljati.

– Analizirali smo Botev, vidjeli smo njihove loše strane, ali i naše propuste. Imamo plan kako što prije doći do pozitivnog rezultata, da iskoristimo te njihove loše strane koje svaka ekipa ima. Neće biti lako, bit će i teško vrijeme, ali uz podršku navijača i našu vjeru da možemo, da hoćemo, imamo šansu – kazao je strateg Zrinjskog.

Dodao je kako nakon ishoda prve utakmice pomalo i sebe krivi jer je dao previše respekta bugarskoj momčadi:

– Prilagođavali smo se previše protivniku. Tako neće biti u četvrtak. Igrat ćemo ofenzivno, koliko budemo mogli, koliko nam ekipa Boteva dopusti. Pokušat ćemo što prije anulirati njihovu prednost i kao u svakom drugom susretu ulazak u utakmicu bit će jako bitan.

Što se tiče sutrašnjeg protivnika Zrinjskog, Ivanković je kazao kako će Bugari vjerojatno biti defanzivniji i čekati svoje prilike iz protuudara.

– Možemo nagađati kako će to izgledati, ali logika je da će čekati u srednjem bloku i probati nas ugroziti preko svojih krilnih, brzih igrača. Zato mi moramo biti pametni, igrati čisto, bez rizika. Vjerojatno neće biti puno prilika za gol i zato moramo biti posebno dobri u realizaciji – istaknuo je Ivanković.

Utakmica Zrinjski – Botev igra se u četvrtak u Mostaru od 20 sati.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?