[VIDEO] Pogledajte nastupe naših fenomenalnih pjevačica

[VIDEO] Pogledajte nastupe naših fenomenalnih pjevačica

Link na izvornu vijest

Na sinoćnjem koncertu Damira Urbana u sklopu Posuškog lita nastupili su dvije Posušanke koje su upravo pod Urbanovim vodstvom postigle fenomenalne rezultate u poznatom TV showu The Voice Hrvatska.

Prva je na scenu stigla Ivana te otpjevala nekoliko poznatih pjesama za svoju posušku publiku koja je s njom rado pjevala. Neke od nastupa zabolježila je i naša ekipa.

Nakon Ivaninog nastupa na binu je došla Ana Širić sa svojim bendom. Svi članovi benda su posuški mladići, a neki još i srednjoškolci. Njihove izvedba je bila na razini velikih svjetskih sastava što je svima na ponos.

Koncert se nastavio uz zvijezdu večeri, Damira Urbana uz kojeg je mnogobrojna publika uživala u nekim od najpoznatijih hitova.

Posušje.info

Objava [VIDEO] Pogledajte nastupe naših fenomenalnih pjevačica pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?