FOTO: Generacija Elektrotehničara proslavila 35. obljetnicu mature

FOTO: Generacija Elektrotehničara proslavila 35. obljetnicu mature

Link na izvornu vijest

U ponedjeljak, 12. kolovoza, generacija koja je 1989. godine završila svoje srednjoškolsko obrazovanje u Ljubuškom svečano je proslavila 35. obljetnicu. 

Bila je to generacija srednje elektrotehničke škole u Ljubuškom koje je od samog početka vodila razrednica Mara Skoko, inače profesorica matematike, koja je uvijek s ponosom govorila o ovoj generaciji. 

Valja napomenuti kako je ovaj razred (III4) proglašen za najbolji razred u SŠC. 

Ova crno-bijela fotografija je napravljena kada su, nakon proglašenja najboljim razredom, na poklon dobili jednodnevno putovanje.

Nekoć živa djeca koja upisuju srednju školu, a sada već ljudi s poprilično životnog iskustva i mudrosti. 

Proslavu su započeli svečanom prozivkom u zgradi Gimnazije gdje su nakon 35 godina ponovno sjeli u školske klupe i prisjetili se svih zgoda i nezgoda iz mlađih dana. Zatim, nakon službene fotografije ispred Gimnazije, otišli su na groblje odati počasti, prisjetiti se i pomoliti za kolege koji nisu više među živima. 

Kao što to obično biva, uslijedila je večera na Čeveljuši gdje je generacija uz čašicu dobrog razgovora i dobre hrane zaključila svoju proslavu.

Ljportal

Objava FOTO: Generacija Elektrotehničara proslavila 35. obljetnicu mature pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?