FOTO: Ljubušaci pješice hodočastili u Sinj

FOTO: Ljubušaci pješice hodočastili u Sinj

Link na izvornu vijest

FOTO: Ljubušaci pješice hodočastili u Sinj
Na blagdan Velike Gospe, 15. kolovoza, brojni vjernici hodočaste u marijanska svetišta, kako bi kroz molitvu i euharistijska slavlja proslavili Marijino uznesenje na nebo.
 
Tradicionalno, u Sinj je i ove godine pješice hodočastilo nekoliko skupina Ljubušaka, koji su na zavjetni hod krenuli u ponedjeljak.
Može biti slika sljedećeg: 4 ljudi, cesta i tekst
 
Na put dug više od 100 kilometara, u jednoj od skupina, uputili su se: Ana Zelić, Danijel Akmadžić, Milan Mikulić, Stipe Šunjić, Bože Sušac, Dragan Sušac, Mario Sabljić te Kruno Herceg, koji već 15. godinu zaredom hodočasti Gospi Sinjskoj.
Može biti slika sljedećeg: 7 ljudi, cesta i tekst
Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi i brada
 
Hodočasnici su u Sinj stigli na sam blagdan u jutarnjim satima te su sudjelovali na misnom slavlju tijekom kojeg su blagoslovili kip sv. Ante koji su ponijeli sa sobom iz Ljubuškog.
Može biti slika sljedećeg: 10 ljudi
 
Želimo im sretan i blagoslovljen put do svojih domova i da im Gospa usliši sve molitve.
 
Antonela Marinović Musa / Bolji Ljubuški
 

 

Objava FOTO: Ljubušaci pješice hodočastili u Sinj pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?