Dvojica Širokobriježana na sparingu kod Luke Plantića olimpijca i nositelja WBC pojasa

Dvojica Širokobriježana na sparingu kod Luke Plantića olimpijca i nositelja WBC pojasa

Link na izvornu vijest

Nakon pobjede u Bihaću Marko Kraljević (2-0) nastavlja u još jačem ritmu. U srijedu u jutarnjim satima posjetio je BK Solin te sa jednim od najboljih hrvatskih boksača Lukom Plantićem (9-0) odradio sparing, također tu je sudjelovao i Vinko Zadro (2-0) jos jedan talentirani Širokobriježanin.

Marko Kraljević je za ABC portal izjavio:

Iznenadjen sam kako su nas primili te kako je Luka normalan i pristupačan momak, cijeli njegov tim skup pozitivnih ljudi spremnih podjeliti sva iskustva za bolji napredak. Također su nam rekli da su nam vrata uvijek otvorena i da možemo rado doći u Solin na pripreme. Luka je okružen ljudima koji su mu spremni pomoć i sve je podloženo njemu za njegov uspjeh. Kako je moj trener Denis Šarić iz Solina te je prijatelj sa Lukinim trenerom to je bio pun pogodak za daljnje surađivanje i uvertiru za buduće mečeve. Zahvalio bi se treneru Denisu i Luki te mu zaželio svu sreću u sljedećem meču u Njemackoj…

Vinko Zadro je za ABC portal izjavio:

Zahvalio bi se Luki Plantiću na gostoprimstvu i brutalnoj pristupačnosti jednog šampiona, vidi se da nije željan dokazivanja nego napredovanja u svakom smislu te rijeci, momak na zemlji, odličan pristup boxu kao sportu, odlični uvjeti za trening i prije svega odlična kolegijalnost za nas borce koji smo u samom startu karijere. Iznenađen sam i ponudama koje nam je uspio dat u malo vremena, da se dođemo spremati sa njegovim timom i sve kad bi bili naši “teži” mečevi, da nam stoji na raspolaganju za sve. Hvala iskreno i Marku Kraljeviću i njegovom treneru Denisu što ostvaruju ovakve kontakte i što imam priliku uz njih jos vise rast i napredovat. Želim mu sreću u nastavku karijere…

Luka Plantić (9-0) će braniti WBC pojas 07.09 protiv iskusnog Catalina Paraschiveanu (22-2) na UNIVERSUM BOXING NIGHT 13 koji će se održati u Kölnu. Luka je hrvatski olimpijac, brončani na europskom amaterskom prvenstvu 2022godine, viceprvak svijeta 2014godine. Luka je 13. na svjetskoj rang ljestvici u supper middleweight-u. U njegovoj kategoriji 1. je Saul Alvarez meksički boksač, poznatiji kao Canelo Alvarez kojeg je plan napasti u skorije vrijeme.

www.abcportal.info

The post Dvojica Širokobriježana na sparingu kod Luke Plantića olimpijca i nositelja WBC pojasa first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?