OF-ROAD: Započeo “Blidinje Challenge 2024.”

OF-ROAD: Započeo “Blidinje Challenge 2024.”

Link na izvornu vijest

Prva od četiri off-road utrke “Blidinje Challenge 2024” započela je danas u podne, a planirana je i večernja vožnja. Off-road utrka “Blidinje Challenge 2024”, odvija se u organizaciji kluba HercegProTeam koji je okupio najbolje regionalnei svjetske off-road vozače.

Natjecatelji ove godine došli su iz zemalja regije te iz Austrije i Engleske, a za nagradni fond od 10.000 eura borit se 25 posada. “Blidinje Challenge” održava se već petu godinu uzastopno i ovo je jedina off road utrka u našoj regija koja ima tako velik nagradni fond.

U petak slijedi orijentacijska utrka po brdskom i šumskom terenu, dok u subotu od 15 sati kreće kružna utrka kod Blidinjskog jezera. Tu će se moći prići malim vozilima i to je jako zanimljiva etapa gdje starta više vozila odjednom, natječe se preko raznih prepreka što je jako zanimljivo za gledatelje.

Finalni dan, u nedjelju, preko puta jezera bit će održan specijalni ispit za natjecatelje, nakon kojeg slijedi proglašenje pobjednika i dodjela nagrada.

Uz sve to planiran je i popratni sadržan te da očekuju posjetu više tisuća ljudi. U subotu navečer održat će se afterparty na kojem će nastupiti DJ Leo i Lexus band, a bit će organizirana i bogata tombola na kojoj je glavna nagrada terensko vozilo.

Bljesak. Info

Objava OF-ROAD: Započeo “Blidinje Challenge 2024.” pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?