Počeo ‘Blidinje Challenge‘, za 10.000 eura bori se 25 posada

Počeo ‘Blidinje Challenge‘, za 10.000 eura bori se 25 posada

Link na izvornu vijest

Natjecatelji ove godine dolaze iz zemalja regije te iz Austrije i Engleske, a za nagradni fond od 10.000 eura borit će se 25 posada.

Marin Zelenika, tajnik Off road kluba HercegProTeam koji je organizator događaja, kazao je ranije za Fenu kako je ovo je jedina off road utrka u regija koja ima tako velik nagradni fond.

Natjecatelji danas voze prolog, kružnu trku u kojoj se posade bore za startne pozicije za naredne etape, a večeras će biti održana i noćna vožnja. U petak slijedi orijentacijska utrka po brdskom i šumskom terenu, dok u subotu od 15 sati kreće kružna utrka kod Blidinjskog jezera.

Finalni dan, u nedjelju, preko puta jezera bit će održan specijalni ispit za natjecatelje, nakon kojeg slijedi proglašenje pobjednika i dodjela nagrada.

U subotu navečer održat će se i afterparty na kojem će nastupiti DJ Leo i Lexus band, a bit će organizirana i bogata tombola na kojoj je glavna nagrada terensko vozilo.

Organizatori očekuju kako će i ovogodišnji “Blidinje Challenge” privući nekoliko tisuća ljudi.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?