Zrinjski pao u nastavku, na uzvrat s tri gola zaostatka

Zrinjski pao u nastavku, na uzvrat s tri gola zaostatka

Link na izvornu vijest

U prvom poluvremenu nije bilo puno prilika ni na jednoj strani. 

Domaći su bili nešto opasniji, ali su “plemići” uglavnom bez većih problema rješavali sve situacije ispred vlastitog gola.

Međutim, u prvoj minuti drugog poluvremena Tiago Silva oštrim prizemnim centaršutom izbacio je iz igre kompletnu obranu Zrinjskog, a na drugoj vratnici loptu je dočekao Ricardo Mangas i poslao ju u mrežu.

Pet minuta kasnije, nakon udarca iz kuta, glavom je za 2:0 pogodio Toni Boreković. Asistent je ponovno bio Tiago Silva.

Igra se nakon dva uvodna gola primirila, a Portugalci su svoju pobjedu trećim pogotkom potvrdili u 88. minuti.

Pogriješio je Hrvoje Barišić, koji nije uspio izbaciti loptu iz svog kaznenog prostora, ona je došla do Joãoa Saraive i veznjak Vitorije s pet metara je pogodio za konačnih 3:0.

Plemići će tako imati težak zadatak nadoknaditi tri gola zaostatka u uzvratu koju se igra za osam dana u Mostaru.

Pobjednik ovog dvoboja plasirat će se u grupnu fazu Uefine Konferencijske lige, a poraženi će završiti nastup u Europi za ovu sezonu.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?