Prevrtanje prikolice s čamcima za rafting: Dvije osobe teško ozlijeđene i primljene na CUM bolnice u Mostaru

Prevrtanje prikolice s čamcima za rafting: Dvije osobe teško ozlijeđene i primljene na CUM bolnice u Mostaru

Link na izvornu vijest

Dvije osobe teško su ozlijeđene u nesreći koja se dogodila u nedjelju 25. kolovoza na putu Borci-Argud u mjestu Bukovica kada je došlo do prevrtanja prikolice sa čamcima za rafting. ”Osobe A.E.(2006) i V.Z.(2006) hospitalizirane su na Odjelu za traumatologiju Klinike za kirurgiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. Zadobili su teške tjelesne ozljede koje trenutno nisu opasne po život”, rečeno je iz mostarske bolnice. Naime, u 10,50 sati Policijska uprava Konjic je obaviještena da je na putu Borci-Argud u mjestu Bukovica došlo do prevrtanja prikolice sa čamcima za rafting u kojima je bio određen broj osoba i da ima ozlijeđenih. –

”Djelatnici policije su se uputili u Hitnu službu Konjic gdje su smještene dvije osobe i to A.E.(2006) i V.Z.(2006) oba iz Konjica koji su prema riječima dežurnog liječnika zadobili teške tjelesne ozljede te su upućeni u SKB Mostar. Nakon toga, djelatnici policije odlaze na lice mjesta gdje su utvrdili da je osoba DŽ.M.(1964) iz Konjica upravljao vozilom ”Mercedes Vito” sa priključnim vozilom za rafting čamce. Prigodom vožnje, na jednoj od krivina je došlo do prevrtanja prikolice sa čamcima dok su osobe koje su se nalazile u čamcu ispale i zadobile ozljede”, navedeno je u policijskom izvješću. Na licu mjesta izvršen je očevid od strane dežurnog tužitelja i Odjela kriminalističke policije.

www.abcportal.info

The post Prevrtanje prikolice s čamcima za rafting: Dvije osobe teško ozlijeđene i primljene na CUM bolnice u Mostaru first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?