Na velikom humanitarnom koncertu u Tomislavgradu prikupljeno više od 100 000 KM

Na velikom humanitarnom koncertu u Tomislavgradu prikupljeno više od 100 000 KM

Link na izvornu vijest

Veliki humanitarni koncert duhovne glazbe u Tomislavgradu ispunio je očekivanja. Fra Nikola Jurišić danas je objavio na mreži podatke o tome koliko je novca prikupljeno na ovome događaju i kako će biti raspoređen. Evo što je napisao:

Prošlo je već malo više 2 tjedna od održavanja koncerta “Pustite malene k meni!” kojem je cilj bio prikupljanje sredstava za djecu i osobe s teškoćama u razvoju, kao i za one koji im pomažu popraviti kvalitetu njihova života neprestanim radom s njima, prepoznavanjem i razvijanjem njihovih talenata.

Velika je priča iza svih nas koji smo bili dio nje, uključujući i vas koji ste svojim prilozima podržali ovu akciju. Ova objava neće biti o samom koncertu, nego o njegovim plodovima i raspodjeli onoga što se prikupilo.

Prikupljeno je ukupno 106.210KM.

Od toga je na troškove koncerta otišlo 19.210KM.

Udruzi “Nada” darovali ste 10.000KM.

Za potrebe liječenja osoba s teškoćama u razvoju darovali ste 10.000KM.

Centru Nova nada darovali ste 67.000KM.

Svima još jednom hvala u ime svih onih kojima ste pomogli. Vjerujem kako će Bog svima vama stostruko uzvratiti za svako dobro djelo!
AkoBogda, vidimo se dogodine!

www.abcportal.info

The post Na velikom humanitarnom koncertu u Tomislavgradu prikupljeno više od 100 000 KM first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?