Pokušaj ubojstva u Livnu: 61-godišnjak sjekirom napao 42-godišnjaka, prevezen je u mostarsku bolnicu

Pokušaj ubojstva u Livnu: 61-godišnjak sjekirom napao 42-godišnjaka, prevezen je u mostarsku bolnicu

Link na izvornu vijest

U Livnu je jučer muškarac sjekirom napao drugog muškarca, nakon čega je uhićen, a ozlijeđeni je prevezen na liječenje u Mostar.

Dana 27. 8. 2024. godine u 08:00 sati djelatnici PP Livno zaprimili su dojavu kako je u mjestu Golinjevo, Livno, sjekirom napadnut N. J. (1982.) iz Livna, od strane I. R. (1963.) iz Livna.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici PP Livno i HMP DZ Livno, gdje su zatekli I. R. i ozlijeđenog N. J. koji je krvario u predjelu glave, priopćeno je iz MUP-a Hercegbosanske županije.

Prevezen u Mostar

Ozlijeđenom N. J. djelatnici HMP pružili su pomoć nakon čega je prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje su mu konstatirane teže tjelesne ozljede, te je upućen u SKB Mostar, na daljnje liječenje.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno, nakon čega je I. R. (1963.) lišen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje PP Livno, te je nad njim zavedena kriminalistička obrada zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju.

O svemu je upoznat dežurni Županijski tužitelj u Livnu.

Objava Pokušaj ubojstva u Livnu: 61-godišnjak sjekirom napao 42-godišnjaka, prevezen je u mostarsku bolnicu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?