Marko Tolić je junak play-offa Lige prvaka

Marko Tolić je junak play-offa Lige prvaka

Link na izvornu vijest

Nogometaši Slovana iz Bratislave izborili su mjesto kao sudionici ovosezonske Lige prvaka. Oni su pred svojim navijačima bili bolji od danskog Midtjyllanda rezultatom 3:2. Junak prvog ulaska Slovana u najjače klupsko natjecanje je hrvatski ofenzivni veznjak Marko Tolić.

Tolić je bio dvostruki strijelac protiv Midtjyllanda, što je slovačkom sastavu bilo dovoljno za povijesni uspjeh jer je prva utakmica u Danskoj završila rezultatom 1:1. Tolić je zabio dva sjajna gola, prvi nakon što je lažnjakom poslao čuvara u prazno, a drugi udarcem s distance.

“Kakvi potezi, kakve završnice Marka Tolića. Zabio je dva gola kako bi pomogao svom Slovanu iz Bratislave da pobijedi Midtjylland 3:2 i izbori grupnu fazu Lige prvaka”, piše na službenom X profilu britanski BBC.

Vrhunac je ovo karijere za 28-godišnjeg Tolića, koji se u Dinamu nikad nije nametnuo kao igrač prve postave. Počeo je kao klinac u Dinamovoj nogometnoj školi, a okolni put do Dinamove prve momčadi vodio ga je preko Sesveta, Gorice, Dragovoljca, Gorice i Lokomotive.

Za Dinamo je prvi put igrao 2020. godine. Skupio je 62 nastupa za prvu momčad te zabio sedam golova, ali nikad nije bio u prvom planu. Uslijedile su posudbe u Maribor, a onda i u Slovan, koji ga je kasnije otkupio. Za slovačku momčad nosi broj 10 i igra sjajno. Zabio je prošle sezone 11 golova te osam namjestio.

Post Marko Tolić je junak play-offa Lige prvaka je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?