NAJAVA: Dođite na predavanje “Budi mi roditelj kakvog trebam – put podrške”

NAJAVA: Dođite na predavanje “Budi mi roditelj kakvog trebam – put podrške”

Link na izvornu vijest

NAJAVA: Dođite na predavanje “Budi mi roditelj kakvog trebam – put podrške”
Darko Kobetić, edukacijski rehabilitator, psihoterapeut i ravnatelj Centar znanja Profectus u okolici Zagreba, održat će predavanje i promociju knjige  “Budi mi roditelj kakvog trebam – put podrške u Edukacijsko-rehabilitacijskom centru “Sveti Josip Radnik” Čitluk u ponedjeljak, 9. rujna, s početkom u 18 sati. 
 
Predavač i autor knjige na svom profesionalnom putu susreće se s roditeljima, djecom, mladima, odgojiteljima, učiteljima i stručnim suradnicima iz odgoja i obrazovanja, stručnjacima iz različitih institucija i udruga koje se bave pružanjem podrške djeci i obiteljima.
 
Osim dugogodišnjeg iskustva u praksi, sam je iskusio svu ljepotu i izazove roditeljstva s kojima se svakodnevno susreće! 
 
Kako biti bolji roditelj, nositi se s različitim izazovima, postaviti zdrave granice, kako znati gdje postaviti granicu, a gdje je povući, kako postupiti s izazovima koje donosi današnjica kao što su društvene mreže i korištenje ekrana te na koji način biti roditelj kakvog trebaju naša djeca opisao je sve u svojoj prvoj knjizi u koju je uloženo puno znanja i ljubavi!
 
“Sve vas koji planirate obitelj, imate obitelj ili djeci pružate podršku kao stručnjaci, pozivamo na ovo predavanje i promociju knjige koja će biti dostupna za kupnju. Veselimo se ponovnom susretu jer gospodin Darko nam u centar ne dolazi prvi put. Naime, Darko je našim djelatnicima koji su dio Stručnog tijela za procjenu, podršku i praćenje za područje HNŽ-a stručni supervizor koji prati njihov rad i pomaže im u izgradnji svog profesionalnog puta! Dobrodošli svi zainteresirani!”, poručili su iz Edukacijsko-rehabilitacijskog centra “Sveti Josip Radnik” Čitluk. 
 
“Toliko svojoj djeci želimo budućnost kakvu nitko nema da im propuštamo pružati ono što im je potrebno danas.”
 
Darko Kobetić
Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi, spori lori i tekst

Objava NAJAVA: Dođite na predavanje “Budi mi roditelj kakvog trebam – put podrške” pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?