Preminuo Rade Marušić jedan od najpoznatijih travara na ovim prostorima, pokopan u Širokom Brijegu

Preminuo Rade Marušić jedan od najpoznatijih travara na ovim prostorima, pokopan u Širokom Brijegu

Link na izvornu vijest

Preminuo je Rade Marušić, jedan od najpoznatijih travara na ovim prostorima. Desetke tisuća ljudi, ne samo iz BiH nego i iz cijeloga svijeta, jer brojne je izliječio svojim travama, vijest je rastužila. Legendarni travar Rade, svjetski poznati i priznati fitoterapeut, umro je u Mostaru u 89. godini života. Kroz Radinu ordinaciju prošli su deseci tisuća ljudi, a dolazili su svi, od najmlađih do najstarijih, od “običnih” ljudi do svjetski poznatih osoba.

Otišao je Rade, ali ostala je jedna fantastična ljekarna zabilježena u knjizi, koja će sigurno i ubuduće ljudima biti i prva pomoć. Pokop Rade Marušića obavljen je na Rimokatoličkom groblju “Mekovac” u Širokom Brijegu.

www.abcportal.info

The post Preminuo Rade Marušić jedan od najpoznatijih travara na ovim prostorima, pokopan u Širokom Brijegu first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?