Bošnjački nacionalisti Čampara, Konaković i slični zamjeraju Zoranu Krešiću što podržava Herceg Bosnu, koga bi trebao podržati?

Bošnjački nacionalisti Čampara, Konaković i slični zamjeraju Zoranu Krešiću što podržava Herceg Bosnu, koga bi trebao podržati?

Link na izvornu vijest

Zastupnik u Domu naroda Federacije Bosne i Hercegovine Aljoša Čampara reagirao je na navode da će Zoran Krešić biti imenovan u Upravni odbor RTV Federacije BiH. Ističe kako on to ni u kojem slučaju neće podržati, a obrazložio je i zašto.

Kako je istakao u svojoj objavi na Facebooku, Čampara naglašava da takvo imenovanje, ukoliko ono dođe na stol, zbog “javno deklariranih i neprihvatljivih” stavova kakve ima Krešić, prema njegovom mišljenju, ne može i neće podržati.

Čampara navodno smatra da u Upravni odbor RTV Federacije BiH trebaju biti imenovane stručne osobe koje će raditi na izgradnji profesionalne televizije a vjerojatno i unitarističke BiH.

“U Upravni odbor RTV Federacije BiH trebaju biti imenovana stručna lica koja će raditi na daljoj izgradnji profesionalne televizije, poticanju slobode i pluralizma medija, uredničkoj nezavisnosti i političkoj nepristrasnosti. Novinar Zoran Krešić, koji javno zagovara rušenje Federacije Bosne i Hercegovine i rehabilitaciju ‘Herceg-Bosne’, sigurno nije osoba koja će djelovati konstruktivno i progresivno i zbog toga je njegovo eventualno imenovanje u potpunosti neprihvatljivo”, ističe ovaj bošnjački radikal i nacionalist..

Ovdje treba napomenuti da je politički muljator, nacionalist i radikal Elmedin Konaković koji nažalost obavlja funkciju ministra vanjskih poslova naše zemlje isto tako trabunjao u svojim izjavama o Zoranu Krešiću i Herceg Bosni.

A koga bi to trebao podržati Krešić ako ne Herceg Bosnu koju doista bez sumnje treba vratiti na političku scenu i u novo uređenje Bosne i Hercegovine.

www.abcportal.info

The post Bošnjački nacionalisti Čampara, Konaković i slični zamjeraju Zoranu Krešiću što podržava Herceg Bosnu, koga bi trebao podržati? first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?