FBiH bogatija za 315 policijskih službenika

FBiH bogatija za 315 policijskih službenika

Link na izvornu vijest

Na Policijskoj akademiji Federalnog ministarstva unutarnjih poslova promovirana je 43. generacija polaznika za čin “policajac”.

Obuku za početni čin “policajac” uspješno je okončalo 315 polaznika, od toga njih 37 iz Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije, 131 iz Srednjobosanske, 17 iz Bosanskopodrinjske i 130 iz Hercegovačko-neretvanske županije.

Tim povodom polaznicima se obratio federalni ministar unutarnjih poslova Ramo Isak koji je istaknuo da je ponosan na činjenicu što ispraća 43. generaciju kadeta Policijske akademije Federalnog MUP-a koji su izabrali služiti društvu i biti na strani zakona.

Čvrsto vjerujem da ste vi generacija koja će nas učiniti ponosnima i da ćete vaše dužnosti obavljati savjesno i odgovorno i da ćete pred zakonom sve ljude tretirati jednako. Uvijek se držite slova zakona i radite u interesu svih građana BiH. Vi ste budući policajci kojima je narod dao povjerenje i kojima narod vjeruje, a na vama je da svojim postupcima to povjerenje sačuvate i učvrstite, kazao je ministar Isak.

Ministar je posebno zahvalio rukovoditeljima i stručnom kadru Policijske akademije FMUP-a, kao i pripadnicima županijskih ministarstava unutarnjih poslova, koji su nesebičnim zalaganjem prenijeli dio svog iskustva na buduće policijske službenike.

Nusret Beširević, v.d direktora Policijske akademije FMUP-a, istaknuo je da je ponosan što ispraća najveću generaciju kadeta od osnivanja Akademije. Budućim policijskim službenicima poručio je da poštuju zakone i da uvijek budu na usluzi građanima.

Prisutnima se obratio kadet s najboljim prosjekom ocjena, Ensar Kosovac, koji je naglasio kako su kadeti imali priliku učiti od najboljih predavača, instruktora i voditelja odjeljenja, kako bi nakon obuke bili osposobljeni dostojno obavljati poslove i zadatke policijskih službenilka.

Promociji su pored predstavnika FMUP-a, prisustvovali predstavnici zakonodavne, izvršne i sudske vlasti i druge zvanice, priopćeno je iz FMUP-a.

FBiH bogatija za 315 policijskih službenika

Post FBiH bogatija za 315 policijskih službenika je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?