INTERA Tehnološki Park otvara prijave za SheWorks Freelance Course – pridružite se i postanite freelancerica

Mislite da freelancing nije za Vas? Vrijeme je da otkrijete nove mogućnosti! 
 
Predstavljamo Vam SheWorks – besplatan program koji će omogućiti da svoje vještine – bilo da se radi o pisanju, dizajnu, marketingu, prevođenju ili bilo kojoj drugoj profesiji – pretvorite u uspješnu freelance karijeru. Bez obzira na Vašu djelatnost, ovaj program otvorit će vam vrata novih poslovnih prilika. 

SheWorks je inovativan program osmišljen za osnaživanje žena u Bosni i Hercegovini i promicanje modernih pristupa zapošljavanju i samozapošljavanju, pruža ključna znanja i vještine potrebne za uspješan ulazak u svijet freelancinga, omogućujući vam da oblikujete karijeru prema vlastitim uvjetima. Svi segmenti programa bit će realizirani u coworking prostoru Code Hub u samom središtu Mostara, pružajući idealno okružje za učenje i umrežavanje. 
 

Što program nudi? 

  • Ciklus freelancing tečaja: Naučite kako učinkovito koristiti svoje postojeće vještine i znanja za uspjeh u freelancingu. 
  • Izrada profesionalnih profila: Naučite kako se istaknuti na najvećim svjetskim freelancing platformama i privući prve klijente. 
  • Individualno mentorstvo: Savjetovanje s iskusnim mentorom za uspješan početak freelance karijere. 
  • SheWorks meetupi: Neformalni i interaktivni susreti s uspješnim freelancericama iz BiH koje će podijeliti svoja iskustva. 
  • Nagrade: Najuspješnije polaznice bit će nagrađene paketom za korištenje Code Hub Mostar coworking prostora, idealnog za realizaciju prvih freelancing projekata. 
     

Program počinje 16.10.2024. godine, a svi susreti održavat će se u coworking prostoru Code Hub u Mostaru, ali za sve polaznice koje nisu iz Mostara bit će osigurana i mogućnost praćenja programa putem online platforme. 

Zbog ograničenih kapaciteta prostora i očuvanja kvalitete programa, broj mjesta je ograničen. Prijave su otvorene do nedjelje, 06.10.2024. godine u 23:59h, stoga se požurite i osigurajte svoje mjesto putem ovoga linka !

 Projekt organizira INTERA Tehnološki Park, a financiran je sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, u okviru programa malih grantova za osnaživanje žena. 

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?