Pogledajte što vas očekuje na Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition

Uzbuđenje raste kako se približava Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, konferencija koja se vraća po četvrti put i koja će ove godine okupiti digitalne nomade i stručnjake iz cijelog svijeta u Mostaru od 9. do 11. listopada 2024. godine. Konferencija pruža jedinstvenu priliku za sve koji žele proširiti svoja znanja o radu na daljinu, umrežiti se s ključnim akterima u coworking ndustriji te doznati kako regija može privući i podržati digitalne nomade.
Prvi dan konferencije posvećen je dolasku sudionika i neformalnom druženju pružajući priliku za sklapanje prvih poznanstava.

Drugi dan donosi bogat program koji će voditi Tamara Kojić i započinje prezentacijom Paula Bradburyja, stručnjaka s više od 20 godina iskustva života u Hrvatskoj. Paul će otvoriti CBCC 2024 s temom “The Value of the Region”, dijeleći ključne vrijednosti regije koje mogu privući digitalne nomade. Sudionici će potom moći sudjelovati u jednoj od tri paralelne radionice: Nienke Nina Keizer govorit će o tome kako najbolje promovirati svoje usluge, Nora Dunn podijelit će savjete o tome kako na najuspješniji mogući način živjeti i raditi kao digitalni nomad, dok će predstavnici državnih tijela iz Bosne
i Hercegovine i Crne Gore objasniti zakonodavni okvir i mogućnosti za digitalne nomade u regiji.

Nakon kratke stanke, Niluka Kavanagh će kroz fireside chat raspravljati o pozitivnim i negativnim stranama digitalnog nomadstva, nakon čega slijede tri nove radionice: Jelena Marković će govoriti o važnosti samoprocjene, Nadia Harris o tome kako pronaći idealan posao na daljinu, dok će Noah Levy istražiti pitanje zašto se svaki od sudionika radionice odlučio za stil života digitalnog nomada.

U popodnevnim satima sudionici će imati priliku sudjelovati u predstavljanju regionalnih coworking prostora i odabiru njima najdojmljivijeg nakon čega će Andrea Paoletti predstaviti svoj osobni primjer velikog postignuća u coworking industriji. Naravno, uz ovaj bogati program, sudionici će tijekom konferencije imati priliku za druženje i umrežavanje kroz stanke i opuštene aktivnosti, a nakon završetka programa moći će iskoristiti slobodno vrijeme za istraživanje Mostara.

Treći dan donosi terenski izlet kroz koji će sudionici imati priliku otkriti neke od mnoštva prirodnih ljepota Hercegovine, a nakon toga slijedi stand-up sesija na otvorenom, u kojoj će Elizabeth Mineman, Senahid Sarić i Mustafa Ahmed na zabavan i šaljiv način predstaviti regiju iz perspektive digitalnih nomada. Odmah nakon sesije uživat ćemo u zajedničkom roštilju, pružajući još jednu priliku za opušteno druženje i umrežavanje, a konferenciju ćemo privesti kraju oproštajnom zabavom.

Sudjelovanje na konferenciji je potpuno besplatno, a prijave su još uvijek u tijeku stoga pozivamo sve zainteresirane da svoje mjesto osiguraju preko naše web-stranice. (https://code-hub.eu/?page_id=11769).

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?