Fenomenalno Posušje odnijelo veliki bod s Koševa

Fenomenalno Posušje odnijelo veliki bod s Koševa

Link na izvornu vijest

HŠK Posušje nastavlja sa sjajnim predstavama u Premier ligi BiH. Ovog puta su uzeli bod na Koševu visoko favoriziranom Sarajevu.

Prvi pokušaj domaćih u utakmici dolazi već u trećoj minuti. Anđušić je pokušao glavom, ali lopta odlazi visoko iznad gola.

Guliashvili je u 14. minuti iz voleja s 16 metara pokušao povećati vodstvo, no i njegov udarac odlazi daleko iznad gola gostiju.

Gruzijac dovodi Sarajevo u vodstvo pet minuta kasnije. Mustafić je lijepo ubacio s desne strane, a Guliashvili se okrenuo i lijevom nogom pogodio za 1:0.

Rockov je u 31. minuti sjajno intervenirao ispred Petrovića. Odlična reakcija golmana Sarajeva, koji je pritom zadobio i jedan nezgodan udarac.

U 35. minuti Sarajevo je imalo dobru priliku: Jović je centrirao, a Oliveira šutirao glavom, no golman Posušja bio je siguran.

Do odlaska na odmor, Sarajevo su pokušali Mustafić, Čelik i dva puta Anđušić, no promjena rezultata nije bilo.

Prvo veće uzbuđenje u drugom dijelu nastupa u 58. minuti. Mustafić je pokušao s 16 metara, ali lopta se nakon bloka odbila do golmana Galića.

U 63. minuti debitiraju dva nova pojačanja Sarajeva: Lulić umjesto Anđušića i Pavičić umjesto Mustafića.

Hladan tuš za Koševo stiže u 79. minuti. Čuljak je centrirao iz kornera, Begić je malo skrenuo loptu glavom, a stoper Marić je ubacio loptu u mrežu.

U 89. minuti Duraković je prizemnim ubačajem tražio Turkeša ali ju je Galić pokupio loptu.

Sudijska nadoknada donosi gol za Sarajevo. Debitantu Domagoju Pavičiću uspjelo je postići pogodak, no drama se tu ne završava.

Nakon pet minuta nadoknade, Posušje je nakon jednog centaršuta preko još jednog stopera, Vrgoča, stiglo do gola i boda.

Domaći igrači su potom tražili penal nakon kontakta u kaznenom prostoru Posušja. Sudac Marić je otišao pogledati VAR. Međutim, pokazao je direktan crveni karton Nidalu Čeliku zbog udarca laktom na sredini terena, jer se gledala ta situacija, a ne potencijalni penal.

Time je prekinut niz Sarajeva od četiri uzastopne pobjede. Bordo tim ostaje na prvom mjestu s 13 bodova, dok je Posušje trenutno drugo s 11 bodova. Sljedeće kolo donosi Sarajevu gostovanje kod Borca, dok će Posušje na domaćem terenu ugostiti Radnik iz Bijeljine.

Posušje nastavlja fenomenalnim igrama razveseljavati svoje navijače iako je po proračunu jedna od najslabijih ekipa. No, kako se često može čuti, ne igraju novci nego momci.

Najbolji mogući poziv na sljedeću utakmicu protiv FK Radnika je stigao. Novi travnjak i gromoglasna podrška donijet će i nove bodove.

FK Sarajevo: Rockov, Soldo, Guliashvili, Oliveira, Mustafić, Jović, Beganović, Bubanja, Anđušić, Čelik i Đuričković (K).

HŠK Posušje: Galić (K), Bekavac, Vrgoč, Petrović, Jenjić, Rozić, Kamenar, Mandić, Stapić, Marić, Hanuljak.

Objava Fenomenalno Posušje odnijelo veliki bod s Koševa pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?