Hercegovac je novi ravnatelj Kliničke bolnice Sveti Duh u Zagrebu

Hercegovac je novi ravnatelj Kliničke bolnice Sveti Duh u Zagrebu

Link na izvornu vijest

Prof. dr. sc. Edvard Galić, porijeklom iz Širokog Brijega, novi je ravnatelj Kliničke bolnice Sveti Duh u Zagrebu. Galić je devet godina bio predstojnik Klinike za unutarnje bolesti, a za ravnatelja velike zagrebačke bolnice izabran je u četvrtak na sjednici Upravnog vijeća.

Kako se navodi u priopćenju KBSD-a, članovi Vijeća jednoglasno su donijeli odluku o Galićevom četverogodišnjem mandatu.

U Kliničkoj bolnici zaposlen je skoro 25 godina, dugogodišnji je intervencijski kardiolog s učinjenih više od 5000 zahvata na srcu i krvnim žilama. Predsjednik je Stručnog vijeća Bolnice, voditelj specijalističkog usavršavanja opće interne medicine u Republici Hrvatskoj te voditelj Stručnog povjerenstva MIZ-a za internu medicinu.

Profesor Galić najavio je snažni zamah u razvoju Bolnice, kako u stručnom, tako i u infrastrukturnom smislu. Cilj je, kako je kazao, povećati učinkovitost i kvalitetu svih poslovnih procesa te racionalizirati poslovanje. Iskreno vjerujem da ćemo svi zajedno nastaviti graditi i stvarati, na dobrobit svih naših pacijenata, ali i zaposlenika te članova njihovih obitelji, kazao je Galić koji je, inače, predsjednik nadzornog odbora Zavičajne zajednice Široki Brijeg u Zagrebu.

Čestitamo novom ravnatelju na imenovanju na časnu i zahtjevnu dužnost te mu želimo profesionalni uspjeh i osobno zadovoljstvo u svim izazovima koji očekuju njega i njegov Tim, priopćeno je iz Kliničke bolnice Sveti Duh.

Post Hercegovac je novi ravnatelj Kliničke bolnice Sveti Duh u Zagrebu je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?