Nastavak povjerenja HDZ-u BiH na lokalnim izborima u Rakitnu

Nastavak povjerenja HDZ-u BiH na lokalnim izborima u Rakitnu

Link na izvornu vijest

U Osnovnoj školi Ante Bruno Bušić u Rakitnu sinoć je održan prvi predizborni skup Općinskog odbora HDZ Bosne i Hercegovine Posušje koji je započeo intoniranjem himne hrvatskog naroda “Lijepa naša” i minutom šutnje za sve poginule hrvatske branitelje i preminule članove stranke.

Na početku, sve okupljene, u ime domaćina pozdravio je Marijan Šarić koji je izrazio dobrodošlicu i zahvalio se na odazivu u velikom broju.

Nakon toga prikazan je kratki film o svemu što je urađeno na području naše općine u protekle 4 godine.

Prisutnima se obratio nositelj liste za Općinsko vijeće, Mario Knezović, koji je govorio o radu OV Posušje. Istaknuo je važnost angažmana svih budućih vijećnica i vijećnika te predstavio listu HDZ-a BiH u Posušju za predstojeće lokalne izbore 2024. Zajedničkim djelovanjem liste, koja je spoj mladosti i iskustva, nastavljamo stvarati uvjete za ugodniji život svih stanovnika naše općine.

Na kraju, okupljenima se obratio i kandidat za Načelnika općine Posušje, Ante Begić, koji je govorio o realiziranim projektima na području općine Posušje, stavljajući naglasak na Rakitno i sve kapitalne projekte koje su realizirani, a svakako i ciljeve za budući period.
Naglasio je:

  • Izgradnja vodovodne mreže
  • Rekonstrukcija regionalne ceste Sutina – Korita – Široki Brijeg
  • Utopljavanje župne crkve sv. Ante u Sutini
  • Otvoren vrtić
  • Izgradnja i širenje javne rasvjete
  • Radovi na stadionu na Zbornjači
  • Ulaganja u cestovnu infrastrukturu
  • Čišćenje korita rijeke Ugrovača
  • Stalna ulaganja u škole
  • Završeno izlaganje knjiga za katastar za Konjsko Bare
  • Podrška kulturno-športskim manifestacijama na području Rakitna
    Begić je naglasio još snažniju podršku razvoju ovog kraja u sljedećem periodu te najavio nekoliko kapitalnih investicija.

Nakon službenog dijela druženje je nastavljeno u dvorištu škole.

Objava Nastavak povjerenja HDZ-u BiH na lokalnim izborima u Rakitnu pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?