SheWorks Meetup: Inspirativna priča Elene Babić-Đaković – Put do freelance karijere

Pridružite nam se u četvrtak, 26. 9. 2024. u 19 sati u Code Hubu u Mostaru, na prvom SheWorks meetupu, koji je savršena prilika za sve koji žele iz prve ruke čuti o izazovima i mogućnostima u reelancingu. Naša posebna gošća Elena Babić-Đaković, predsjednica i suosnovačica Udruženja “Freelance” u BiH, podijelit će svoje iskustvo i priču o tome kako je izgradila uspješnu freelance karijeru.

Njezin karijerni put obuhvaća rad u ulozi dizajnerice grafičkih i digitalnih rješenja u različitim industrijama, uključujući modu, kozmetiku, arhitekturu, filmsku industriju te mnoge druge. Nakon šest godina rada za razne kompanije, Elena je odlučila zakoračiti u svijet freelancinga. Posljednjih 14 godina radila je kao neovisni konzultant za dizajn klijentima diljem svijeta, pružajući inovativna rješenja i stručnu potporu na globalnoj razini. Također je i “life and business coach”, što dodatno obogaćuje njezin spektar vještina. Zahvaljujući svom bogatom iskustvu i stručnosti u različitim područjima dizajna i obuke, Elena zaista ima puno toga za podijeliti.

Ovaj meetup savršena je prilika za sve koji žele saznati više o freelance svijetu, razmjenu iskustava i stvaranje novih poznanstava. Nije važno u kojoj ste djelatnosti – freelancing nudi bezbroj mogućnosti za svakoga, a Elena je tu da svojim primjerom pokaže da je uspjeh dostupan svima koji su spremni na
promjene i usavršavanje. Meetup je dodatak SheWorks programu, ali nije strogo vezan za SheWorks Freelance Course već je otvoren za sve. Svi su dobrodošli!

Pridružite nam se i budite dio zajednice koja vas podržava na vašem putu prema uspjehu! Sudjelovanje je besplatno, ali mjesta su ograničena i stoga je potrebno osigurati svoje putem prijavnog obrasca, koju ćete pronaći na linku. (https://forms.office.com/e/Q2ugjrEGUb)

Projekt organizira INTERA Tehnološki Park, a financiran je sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, u okviru programa malih grantova za osnaživanje žena.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?