Hercegovina nastavlja s radom, tvrde kako su igračima izmirili dugove

Hercegovina nastavlja s radom, tvrde kako su igračima izmirili dugove

Link na izvornu vijest

Više igrača na čelu s trenerom Blagom Gašparom napustilo je MNK Hercegovina, a probleme unutar kluba potvrdila je, između ostaloga, odgoda utakmice s MNK Sloga. Aktualni prvak Premijer futsal lige i Kupa BiH oglasio se u četvrtak objavom u kojoj tvrdi kako je situacija riješena.

Danas je održan sastanak predsjednika kluba s igračima, klub nastavlja dalje sa redovnim radom te su sva dugovanja prema igračima izmirena. MNK Hercegovina ide u nove pobjede, objavili su iz kluba uz napomenu kako će više informacija biti dostupno idućih dana.

Ipak, zanimljiv je komentar jednog od najboljih igrača Hercegovine Ante Ćorluke koji je, prema svemu sudeći, i sam napustio klub, a napisao je sljedeće: S kojim igračima? i kome je otišlo ovo moje?, što pak dokazuje da stvari ipak nisu tako bajne kako tvrde iz kluba. Postavlja se pitanje zašto se zataškava stvarna situacija te kako klub planira “ići u nove pobjede” u nadolazećem prvenstvu bez igrača, piše jabuka.tv.

Post Hercegovina nastavlja s radom, tvrde kako su igračima izmirili dugove je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?