Puno skladište: 53 oduzeta automobila koštaju 1,3 milijuna KM

Puno skladište: 53 oduzeta automobila koštaju 1,3 milijuna KM

Link na izvornu vijest

Pripadnici Federalne agencije za upravljanje oduzetom imovinom zaplijenili su u posljednjih nekoliko mjeseci na desetine vozila od osoba koje su uhićene ili se protiv njih vode sudski postupci, saznaje „Avaz“.

Za vozila koja su oduzeta, što trajno, što privremeno, utvrđeno je ili postoji opravdana sumnja da su kupljena nezakonito stečenim novcem.

Kako saznaje Avaz, oduzeta su i 53 skladištena vozila. Njih više od 90 posto oduzeto je tokom ove godine. Riječ je o vozilima čija se vrijednost kreće od 50.000 do 150.000 KM, a sva su oduzeta rješenjima županijskih sudova.

Tako su vozila oduzeta od osumnjičenih i optuženih u predmetima tužiteljstava u Federaciji, pretežno Tužiteljstva ŽS, ali i Tužiteljstva u Bihaću, kao što su „Start“ i drugi. U skladište su prebačena i vozila oduzeta od krajiškog narkobosa Dine Muzaferovića Cezara.

Vrijednost svih oduzetih vozila viša je od 1,3 milijuna KM, dok je tržišno brojka veća od dva milijuna maraka.

Pripadnici Federalne agencije za upravljanje oduzetom imovinom, zajedno sa Sudskom policijom FBiH, podsjećamo, zaplijenili su prošlog tjedna vozila Audi 3 Sportback i Porsche Panamera, koja su u vlasništvu Muzaferovića.

Naime, zapljena je provedena prema rješenju Županijskog suda u Bihaću, a vozila su bila i na Interpolovoj listi. Vrijednost ova dva vozila viša je od 200.000 KM.

Saznaju da će ovi automobili biti stavljeni na prodaju, a neki će biti na raspolaganju i Vladi da ih da na korištenje.

U skladištu su prebačena i vozila oduzeta od krajiškog narkobosa Dine Muzaferovića Cezara, Porsche i Audi A3 Sportback.

www.abcportal.info

The post Puno skladište: 53 oduzeta automobila koštaju 1,3 milijuna KM first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?