HŠK Posušje dočekuje FK Radnik na novom terenu uz fenomenalan start u prvenstvu

HŠK Posušje dočekuje FK Radnik na novom terenu uz fenomenalan start u prvenstvu

Link na izvornu vijest

Nakon odličnog početka sezone, HŠK Posušje sprema se za još jedan izazovan duel, ovaj put protiv FK Radnik. Utakmica će se odigrati na potpuno obnovljenom terenu stadiona Mokri Dolac, koji je spreman ugostiti navijače i igrače u sjajnim uvjetima.





Posušje je sezonu započelo s nekoliko impresivnih pobjeda, što je stvorilo dodatnu energiju i optimizam među igračima, ali i navijačima. Sada je pred njima nova prilika da osvoje bodove na domaćem terenu i nastave s pozitivnim nizom rezultata.

Očekuje se veliki broj gledatelja koji će doći podržati svoje igrače, a atmosfera na stadionu bi trebala biti na vrhuncu, s obzirom na obnovljeni teren i sve što je učinjeno kako bi uvjeti za igru bili što bolji. Uprava kluba iznimno je zadovoljna radovima na terenu, koji je sada u stanju pružiti vrhunske uvjete za nogomet na visokoj razini.

Utakmica protiv FK Radnika svakako neće biti lagan zadatak, no Posušje u ovu utakmicu ulazi s velikim samopouzdanjem, motivirano željom da se zadrži među najboljim ekipama u prvenstvu.

Poziv navijačima

Svi ljubitelji nogometa u Posušju pozvani su da dođu podržati svoje nogometaše i uživaju u napetom nogometnom susretu na Mokrom Docu.

Utakmica se igra u 18:30, a dosadašnje predstave plavo-bijelih najbolja su pozivnica za veliku podršku i dolazak na zeleni dragulj u središtu grada!

Objava HŠK Posušje dočekuje FK Radnik na novom terenu uz fenomenalan start u prvenstvu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?