POSUŠKI GRADAC: Kontinuitet HDZ-a BiH i napredak Posušja

POSUŠKI GRADAC: Kontinuitet HDZ-a BiH i napredak Posušja

Link na izvornu vijest

Sinoć je u područnoj Osnovnoj školi u Posuškom Gracu održan drugi predizborni skup Hrvatske demokratske zajednice BiH Općinski odbor Posušje.

Skup je započeo intoniranjem himne hrvatskog naroda “Lijepa naša” te minutom šutnje za poginule hrvatske branitelje i sve preminule članove stranke.

Okupljenima se, u ime domaćina, obratio Milan Penava i izrazio srdačnu dobrodošlicu. Penava je naglasio kako podrška HDZ-u iz Temeljnih ogranaka Gradac, Broćanac i Batin nikada nije izostala te izrazio uvjerenje kako će tako biti i 6-og listopada.

Nakon toga prikazan je kratki film o svemu što je urađeno na području općine Posušje u protekle četiri godine.

Nositelj liste za Općinsko vijeće, Mario Knezović, u svom govoru predstavio je rad OV Posušje. Knezović je i ovoga puta istaknuo važnost aktiviranja svih budućih vijećnica i vijećnika te predstavio listu HDZ-a BiH u Posušju za predstojeće lokalne izbore 2024. Naša lista kao spoj mladosti i iskustva zalog je stvaranja još boljih uvjeta za ugodniji život svakog stanovnika naše općine.

Na kraju, skupu se obratio i kandidat za Načelnika općine Posušje, Ante Begić, koji nije mogao sakriti zahvale zbog velikog broja okupljenih u njegovom rodnom mjestu.

Begić je govorio o realiziranim projektima na području općine Posušje s posebnim osvrtom na sve ono što se radilo u MZ Gradac, Broćanac i Batin. Između ostalih istaknuo je:

  • asfaltiranja lokalnih puteva,
  • rekonstrukcija i postavljanje novih rasvjetnih tijela,
  • radovi na školama,
  • asfaltiranje igrališta u Broćancu i Gracu, u planu proširenje i izgradnja u Batinu,
  • Proširenje groblja u Gracu i uređenje u Batinu,
  • izgradnja nogostupa na dionici magistralne ceste M 6.1. Broćanac,
  • potpuna rekonstrukcija lokalne ceste do područne škole Gradac
  • izrađeno idejno rješenje za dvoranu i igralište OŠ Vranić, u tijeku natječaj za glavni projekt.

Također, naglasio je kako su svi projekti realizirani uz potporu Županije, Federacije i Vlade Republike Hrvatske.

Po završetku službenog dijela druženje je nastavljeno u dvorištu škole.

Objava POSUŠKI GRADAC: Kontinuitet HDZ-a BiH i napredak Posušja pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?