Posušje dobilo prvo multisenzorno igralište za djecu s teškoćama u razvoju

Posušje dobilo prvo multisenzorno igralište za djecu s teškoćama u razvoju

Link na izvornu vijest

U sklopu rekreativnog parka na Meljakuši III završeni su radovi na opremanju multisenzornog igrališta za djecu s teškoćama u razvoju, prvog takve vrste u Posušju.

Tako su na posebno izrađenoj podlozi postavljene njihalice, ljuljačke, klackalice, tobogan i vrtuljak prilagođeni za ovu kategoriju mališana kao i edukativno glazbeni pano, odnosno glasovir.

Općina Posušje je realizirala ove aktivnosti kroz projekt ”Jačanje kapaciteta i dostupnosti usluga socijalne zaštite za djecu i odrasle na području općine Posušje” uz potporu Vlade Kraljevine Švedske, UNDP-a, UNICEF-a i UN-a.

Podsjetimo kako je kroz nekoliko etapa u ovom rekreativnom parku sagrađena trim staza, igralište za košarku i nogomet te kako je postavljena javna rasvjeta i video nadzor za podizanje razine sigurnosti rekreativaca i djece, kao i prevencije moguće devastacije parka.

Sve ove aktivnosti Općina Posušje provodi u svhu poticanja zdravog života svojih stanovnika, a poglavito mladih, priopćeno je iz Općine Posušje.

Post Posušje dobilo prvo multisenzorno igralište za djecu s teškoćama u razvoju je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?