Baby Lasagna najavio dva koncerta u Beogradu: ‘Bit će jedni od najjačih’

BaLasagna najavio dva koncerta u Beogradu: ‘Bit će jedni od najjačih’

Link na izvornu vijest

BaLasagna najavio je čak dva nastupa u Beogradu. Na ta dva koncerta, BaLasagna će izvesti cijeli, još uvijek neobjavljeni album. Marko će pred beogradsku publiku stati 27. rujna, a potom i dan kasnije, 28. rujna. Prvi koncert zakazan za petak odavno je rasprodan, a u prodaji je još ograničen broj ulaznica za koncert u subotu.

Za srpske medije otkrio je kako se osjeća zbog zakazanih koncerta. ‘U razgovoru s mojom zaručnicom, komentirali smo kako oboje mislimo da će beogradski koncerti biti jedni od ‘najjačih’. Neki moji kolege već su svirali u Domu omladine i bili u Beogradu i posebno su oduševljeni publikom, prostorom i gradom’, rekao je u intervju za portal nova.rs.

A BaLasagna osvrnuo se i na to kako mu je to prvi posjet Beogradu. ‘Što se mene tiče, ja još nisam bio u Beogradu – ali došlo je moje vrijeme! Neću se ni truditi opisati uzbuđenje koje osjećam zbog koncerta u Beogradu i publike u Srbiji’, rekao je.

Prije Beograda BaLasagna održao je dugoočekivana tri rasprodana nastupa na zagrebačkom stadionu Šalata gdje su se u tri dana okupilo više od 13000 fanova na tom omiljenom koncertnom prostoru. A ubrzo je Marku uručeno još jedno internacionalno priznanje – Zlatna ploča za singl ‘Rim Tim Tagi Dim’. Nova nagrada stigla je iz Universal Music Grčke, gdje je pjesma „Rim Tim Tagi Dim“ ostvarila zlatni status za ukupni broj streamova prema službenim podacima Svjetske diskografske federacije, IFPI.

The post BaLasagna najavio dva koncerta u Beogradu: ‘Bit će jedni od najjačih’ first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?