EHF European cup: Gruđanke dočekuju ekipu iz Cipra

EHF European cup: Gruđanke dočekuju ekipu iz Cipra

Link na izvornu vijest

HRK Grude osvajanjem devetog naslova prvakinja BiH izborio je 10. nastup u europskim rukometnim natjecanjima.

Gruđanke sudjeluju u EHF European cup u kojem ove godine igraju 64 kluba iz 27 država.

Nakon brojnih putovanja ekipe po Europi prethodnih godina (Island, Rumunjska, Njemačka, Rumunjska, Crna Gora, Češka, Portugal, Nizozemska), ovaj put su uspjeli dogovoriti da se obje utakmice igraju u Grudama.

Utakmice su na rasporedu 11. listopada u 17:30 sati i 12. listopada u 17 sati, a protivnik Grudama je ekipa Youth Union of Athienou iz Cipra.

Ovo će biti ujedno prve službene europske utakmice u Grudama uz mogućnost nazočnosti gledatelja. Ove utakmice će biti prava prigoda da u najboljem svjetlu predstave Grude i cijelu Hercegovinu.

HRK Grude priprema sjajnu organizaciju ovih utakmice s mnogobrojnim sadržajima tijekom, prije i poslije utakmica u dvorani i izvan nje.

Više detalja oko ovih utakmica uskoro će se objaviti, poručili su iz kluba.

Post EHF European cup: Gruđanke dočekuju ekipu iz Cipra je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?