Real Madrid planira Modriću produžiti ugovor na još jednu sezonu

Real Madrid planira Modriću produžiti ugovor na još jednu sezonu

Link na izvornu vijest

Luka Modrić je apsolutna ikona hrvatskog nogometa, ali i Real Madrida u čijim redovima igra već gotovo 13 godina. Po svemu sudeći, 39-godišnjak bi i naredne sezone trebao nositi ‘desetku‘ kraljevskog kluba.

Iako u poznim igračkim godinama, Luka igra zaista vrhunski, ‘kupio‘ je zauvijek čelnike kluba koji su mu nakon posljednjih igara i odnosa prema klubu spremni ponuditi dodatnu godinu ugovora.

U Valdebebasu se već uveliko radi na novom ugovoru za Luku. On će mu vjerojatno biti ponuđen na kraju ove sezone, pa bismo hrvatskog kapetana mogli na sceni La Lige gledati i naredne sezone.

Nije ova odluka bez pokrića. Modrić je istinski vođa na terenu i pravi učitelj za mlade veznjake Reala.

Ono što je nevjerojatno je činjenica da Luka u 40. godini života često uništi mnogo mlađe od sebe. Iskustvo i majstorstvo su uvijek tu, a i fizička sprema mu omogućava da se nosi i sa dvije decenije mlađim.

Mnogi su vjerovali kako je ova sezona posljednja u karijeri Luke Modrića. Međutim, stvari se mijenjaju i legenda bi mogla igrati još u sezoni 2025/2026. To bi i za Hrvate moglo biti bitno jer bi se Modrić u tom slučaju mogao oprostiti na Svjetskom prvenstvu 2026. godine u dresu Vatrenih.

Luka Modrić je u Real stigao 2012. godine iz londonskog Tottenhama. Plaćen je 35 milijuna eura, a na njegovom dovođenju inzistirao je Jose Mourinho.

Ispostavio se ovo kao još jedan vrhunski posao Kraljeva. Luka je ubrzo postao neizostavan član prve postave tima koji je dominirao europskim nogometom.

Modrić je u nepunih 13 godina u klubu odigrao 543 utakmice i ima učinak od 39 pogodaka i 87 asistencije. Osvojio je sve što je mogao.

S 27 trofeja je postao najtrofejniji nogometaš Reala svih vremena. Broj trofeja lako bi mogao povećati ove, ali i naredne sezone.

Objava Real Madrid planira Modriću produžiti ugovor na još jednu sezonu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?