Albanka koja je usmrtila Stjepana i Katarinu nepravomoćno osuđena na četiri godine zatvora

Albanka koja je usmrtila Stjepana i Katarinu nepravomoćno osuđena na četiri godine zatvora

Link na izvornu vijest

Klevisa Ymeri, 29-godišnja Albanka, nepravomoćno je ovog utorka osuđena na 4 godine zatvora zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj su život izgubili brat i sestra Stjepan i Katarina Đerek, javlja dulist.hr.

Nesreća se, podsjetimo, dogodila u travnju ove godine na predjelu Ratac, a optužnica ju je teretila za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom iz nehaja.

Ymeri ostaje u istražnom zatvoru do trenutka pravomoćnosti presude, a ima pravo u roku od 15 dana uložiti žalbu na presudu.

Kako je nakon današnjeg ročišta istaknuo njen odvjetnik Dragan Pištalo, nepravomoćna presuda je danas izrečena verbalno.

-Očekujemo pisani otpravak s obrazloženjem pa ćemo vidjeti što će u njemu pisati. Što se same presude tiče, ona je za obranu očekivana u smislu da je utvrđenje kaznenopravne odgovornosti moje branjenice za nehajno prouzročenje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. Verbalni dokazi su kao i uvijek nepouzdani dokazi i oni pretpostavljaju i znače onaj subjektivni dojam svakog svjedoka koji je nešto vidio, zapamtio, čuo tako da su verbalni dokazi po defaultu nepouzdani. Ova presuda se bazira i bazirat će se pretpostavljam isključivo na nalazu i mišljenju vještaka koji je pokušao rekonstruirati prometnu nesreću isključivo temeljem materijalnih dokaza koje je policija kao takve fiksirala – rekao je Pištalo.

Najavio je kako će uložiti žalbu na nepravomoćnu presudu u roku od 15 dana od trenutka pisanog otpravka s obrazloženjem. Rekao je kako je njegova branjenica u stanju šoka, što je sasvim normalno jer se radi o mladoj osobi, osobi koja nije željela ničiju smrt.

Objava Albanka koja je usmrtila Stjepana i Katarinu nepravomoćno osuđena na četiri godine zatvora pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?