Tužiteljstvo HNŽ formiralo predmet o kamenolomu u Donjoj Jablanici

Tužiteljstvo HNŽ formiralo predmet o kamenolomu u Donjoj Jablanici

Link na izvornu vijest

Tužitelji Tužiteljstva HNŽ Mostar Područno tužiteljstvo Konjic odmah su po dojavi o strašnoj tragediji, koja se desila na području općina Jablanica i Konjic, izašli na lice mjesta te zajedno s pripadnicima MUP-a HNŽ i PU Konjic poduzeli i poduzimaju sve nužne radnje iz svoje nadležnosti, prenosi Klix.

“Iz tih razloga, u Tužiteljstvu je formiran predmet te je imenovan tim tužitelja za rad na ovom slučaju, a pripadnici MUP-a HNŽ pod nadzorom Tužiteljstva HNŽ poduzimaju radnje provjera navoda i informacija s ciljem utvrđivanja svih okolnosti pod kojima se dogodila ova tragedija, s posebnim akcentom na eventualnu odgovornost i ulogu ljudskog faktora, naročito u odnosu na poslovanje i aktivnosti kamenoloma koji se nalazi na nastradalom području”, naveli su u saopćenju.

Također, u tom cilju, naložena su određena vještačenja te pribavljanje određene poslovne dokumentacije.

Prema do sada raspoloživim podacima, broj mrtvih u katastrofi koja je pogodila Bosnu i Hercegovinu je najmanje 21.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?